Meidän aika

Juttu meni näin: minut kutsuttiin pitämään pieni yllätyskonsertti EM-kisoihin valmistautuvalle suurenmoiselle Huuhkajajoukkueelle ja heidän taustaryhmälleen. Koko ikäni jalkapalloa seuranneena ja maajoukkuetta fanittaneena otin tämän suurena kunniatehtävänä vastaan.Tehdessäni lähtöä keikalle mietin mitä voisin välispiikeissä joukkueelle puhua.

Täysin suunnittelematta huomasin riimitteleväni puheen sijasta laulua joka kertoisi yhden futisfanin – tässä tapauksessa minun – näkökulmasta maajoukkueen tarinaa ja sitä kuinka ylpeinä suomalainen urheiluväki on lähettämässä joukkuetta historialliselle matkalle.Jossain vaiheessa viimeisen päälle huolellisin turvavälijärjestelyin toteutettua keikkaa totesin, että koska pelissä voi tapahtua odottamattomia käänteitä, tapahtukoon niin myös konsertissa. Nyt esitetään laulu joka syntyi kaksi tuntia sitten. Käännyin bändin puoleen ja sanoin että mennään d-duurista, seuratkaa mukana (mun bändi = mun unelmien joukkue!). Esitimme biisin, ja illan päätteeksi encorena uudestaan, yhteislauluna. Loppukiitosten aikana sovittiin että toimitamme joukkueelle tallenteen biisistä kisoihin mukaan.

Soitimme biisin studiossa vanhalla kunnon livemeingillä, ja Huuhkajat teki siihen komean videon jonka julkaisuun pyysivät lupaani. Näin tämä alkujaan kertaesitykseksi tarkoitettu laulu päätyi maailmalle ja löytyy nyt myös suoratoistopalveluista! Tämä on yhden fanin kunnianosoitus upealle Joukkueelle, josta on helppo olla ylpeä paitsi peliesitysten, myös sen johdosta minkälaisia persoonia ja ihmisiä he ovat.Laitetaan MEIDÄN AIKA raikaamaan ja kannustetaan Huuhkajat jatkopeleihin!!

Kuuntele biisi täältä.