Mies ja kitara-kiertue: kaikki konsertit loppuunmyyty!

Niin saatiin Huittinenkin eilen loppuunmyydyksi ja muutama lisätuoli päälle, näin ollen jokainen mies ja kitara-konsertti myytiin loppuun. Kiitos! Pyrin olemaan luottamuksenne arvoinen.

13 thoughts on “Mies ja kitara-kiertue: kaikki konsertit loppuunmyyty!

 1. Lea Sirainen says:

  Hienoa et on konsertit loppuunmyyty ja tsemppiä ja siunausta kiertämiseen, minä ainakin uskon että olet sen arvoinen ja muutenkin valoisaa mieltä kuulakkaisiin syyspäiviin. T. Lea Sirainen

 2. Elina says:

  Vaasan ”nuotioleirin” perusteella voin sanoa, että kell lippu on, hän lipun pitäköön! Hieno setti sekä uutta että vanhaa ja kermana todella vanhaa ja täysin uutta. Itse ehdin hetken penkissä tuskailla, että uskaltaisinpa huikata ”laula Tuomittuna kulkemaan”. Vaan eipä tarvinnut, kun seuraavaksi saimmekin kuulla biisin Hänen itsensä esittämänä. Vaasan kaupunginteatteri saa pisteet akustiikasta ja onhan se huomattu että Murkku on myös omaa luokkaansa. Aivan täydellistä. Kiitos!!

 3. Marjo Haikonen says:

  MOI!
  Kyllä, olit eilen Aleksanterin teatterissa luottamuksemme arvoinen ja enemmänkin! Suuret kiitokset huikaisevasta keikasta!! Oli ihanaa kuulla myös Tuomittuna kulkemaan, sekä 2 mulle vierasta laulua, jossa täytit 37 ja toinen missä kehoitat pitämään sydämmestä huolta :) Puhumattakaan siitä englanninkielisestä, sehän oli tosi hottia ;) KIIIIITOS!! Ja voimia loppuvuoden keikoille, ainakin Tavastialla vielä nähdään:)

 4. Asta says:

  Moi!
  Aleksanterin teatterin keikka takana,haikea mieli….
  Savoy,Lapua,Naantali se oli siinä mun osalta tällä kertaa,
  siis levyjä kuunnellen mennään.
  Toivottavasti Tuomittuna kulkemaan pääsee seuraavalle levylle! :)
  Nähdään taas! T.Asta

 5. marky says:

  Oulun eka konsertti 19.10. ei ole juuri nyt myyty loppuun, ei edes varattu loppuun. Mutta muuten varmaan näyttää ihan hyvältä:-)

 6. Juha Tapio says:

  Ok, sieltä on varmaan joku varaus vapautunut. Halukkaat siis asialle niin vielä pääsee mukaan :)

 7. Niina Heinonen says:

  Mahtavaa! En kyllä tosin yhtään ihmettele, että kaikki konsertit on loppuunmyyty. Sähän oot niin hyvä ja ihmiset rakastaa sua ja varmasti olet heidän luottamuksensa arvoinen. Itse en valitettavasti pääse nauttimaan musiikistasi tämän kiertueen myötä, mutta toivottavasti ensi vuonna osuisi tänne Jyväskyläänkin joku keikka, jonne pääsisin. Mutta tsemppiä ja enkeleitä kiertueelle!! :)

 8. Katja says:

  Saako Oulun keikan lippuja vielä jostakin???

 9. Airi Hyvönen says:

  Kiitos vielä kerran ihanasta konsertista Oulun Riossa 20.10., vaikuttavaa! Oli todella hienoa päästä kuuntelemaan loistavaa musiikkiasi.
  T. ”Sukulaistädit”

 10. kiti tähtinen says:

  Voi kun tulisi mies ja kitara tänne Poriinkin päin….täällä odotellaan kovasti! :)

 11. Kati says:

  Hei!

  Onko tulevalla kirkkokonsertti kiertueella pelkästään joululauluja uudelta levyltä vai myös aiempaa tuotantoa?? Olisin tulossa ekaa kertaa kuulemaan joensuuhun, mutta niin toivoisin muitakin kuin joululauluja…

 12. Juha Tapio says:

  Mukana on omia biisejä myös, ei pelkästään joululauluja.

 13. Juha Tapio says:

  Ei pelkästään joululauluja, omia myös!

Vastaa