Nyt muuten lähdetään keikoille!

Huomisesta alkaen ollaan taas tien päällä, tätä olen jo odottanutkin, kevätpörinä alkaa huomenna Leviltä ja jatkuu toukokuulle, konserttitalot tehdään maaliskuussa kuten jo aikaisemmin ilmoitettiin. Olen fiiliksissä.

12 thoughts on “Nyt muuten lähdetään keikoille!

 1. Maaria says:

  Hyvä Juha Tapio! Hyvää keikkailua! Sinulla on kauniit sanoitukset ja musiikki, varsinkin Ohikiitävää, joka ekana kolahti. :))

 2. Marjo Haikonen says:

  Voimia kevään keikoille!! Fiiliksissä minäkin:)

 3. Satu Hemmi says:

  Milloin Ouluun? En saanut Raaheen lippua….

 4. Juha Tapio says:

  Oulussa ollaan keikalla tänään 3.3., tervetuloa vaan.

 5. Marjo Haikonen says:

  Heipsan!!
  Milloin mahtaa kesän keikat tulla tietoisuuteemme..? Milla-tyttö kärsimättömänä kyselee ja muistuttaa että ”määkin haluan Juhan keikalle” ja on surkeena kun ei aina voi ottaa mukaan… :)

 6. Johanna says:

  Kiitos Juha eilisestä keikasta Oulun Tähdessä! Oli ihana olla aivan sinun edessäsi kuuntelemassa ja saamassa voimaa arkeen. Apatiaa ja kyynisyyttä vastaan! Siunausta kevääseesi Sinulle ja perheellesi tähän kevääseen. Seuraavan kerran tulen nauttimaan musiikistasi live-muodossa jo kahden viikon päästä Savoyssä. Liput ostin jo lokakuussa, kun olin niin suunnattoman pettynyt, kun en saanut lippuja Madetojalle silloin. Nähdään!

 7. Mika says:

  Pakko kysyä, että kävitkö todistamassa Kärppien kauden avausvoittoa HPK:sta kun kerran olit eilen Oulussa? Ihan kuin olisit tullut hallilla vastaan..

 8. Kirsi Toivonen says:

  Ylläksen keikka 1.3. kruunasi ehdottomasti mun hiihtoloman :). Näillä jaksaa taas pitkään arkista aherrusta. Ensi perjantaina varmaan Himokselle :). Iso kiitos!

 9. Juha Tapio says:

  Malttia malttia, kesän keikat julkistetaan sitten kun lumet on vähä sulaneet…

 10. Juha Tapio says:

  Se on ollu joku mun näkönen… En ollut siis Raksilassa vaan valmistautumassa keikkaan. Olisin kyllä voinut lähteä matsiin jos aikaa olisi ollut.

 11. Marjo Haikonen says:

  Kiitti vastauksesta, maltilla siis jäämme oottelemaan lumien sulamista… kunhan sitä ei vaan tulis enempää =)

Vastaa