Nyt valloitetaan Stadi!

Pe, la ja su klo 19 Savoy niille jotka ehtivät saamaan lipun, su klo 14 Stockmann kaikille jotka kynnelle kykenevät! Pian nähdään!!

4 thoughts on “Nyt valloitetaan Stadi!

 1. Marjo Haikonen says:

  Valloititte totta tosiaan eilen, ja tulette valloittamaan tänäänkin. Aivan mahtava keikka oli eilen, nimmarijonossa kehuin uusia kitaristeja ja kehun tähänkin, nehän on täyttä ruutia!!! Siis aivan kertakaikkisen mahtavia, upeesti soittavat ja jammailevat ja eläytyvät, ihan niinkuin koko bändi!!! Hyvä MIKOT!!!!
  Illalla taas nähdään =)

 2. Mari says:

  Pakko päästä stokkalle, oon 8 vuotta odottanut näkeväni livenä hänet… Olen kyllä menossa keikalle su 24.11, mutta jotenkin auttaa jaksamaan kun näkee livenä.. Harmi, että ei pääse halaamaan, olisi hyvin voimaannuttavaa :(

 3. tapio hyrske says:

  Kävin osittain hyvässä konsertissa, oli todellla pettyms, että’ olet vaihtanut tyylilajia melkein kokonaan en ymmärrä mitä tuolla haet näin ajattellee varmasti moni jotka ovat sinun kappaleista vä’littäneet, ehkä saat uudella levyllä jonkun uuuden kuuntelijan, mutta menetät heidät, jotka ovat sinusta oikeasti pitäneet. t. Tapsa

 4. Juha Tapio says:

  No olipa harmi että Sinua ei miellyttänyt. Itse en kyllä tiedä tyylilajia vaihtaneeni eikä lauluja tehdessä voi ”hakea” mitään, kullekin levylle päätyvät laulut jotka sille levylle syntyvät ja niistä esitettäväksi ne jotka kulloiseenkin kokonaisuuteen sopivilta tuntuvat. Makuja on tietysti monia eikä kaikkia voi miellyttää. Mukavaa loppuvuotta Sinulle!

Vastaa