Ohikiitävää Savoy-teatterissa la 18.4.! Liput myyntiin Lippupalvelussa huomenna.

Ohikiitävää

 

Huhtikuussa 2005 julkaistiin albumi ja laulu joka jäi elämään – Ohikiitävää. Kymmenvuotispäivän kunniaksi soitamme konsertissa kyseisen levyn kokonaisuudessaan. Ne laulut jotka kuljevat edelleen keikkasetissä, ne joita edelleen toivotaan, ne jotka ovat vuosien myötä unohtuneet, nekin jotka olen kenties halunnut unohtaa. Kaikki nämä sekä muut tuon ajanjakson laulut, täysiverisinä tämän päivän tulkintoina. Tältä kuulostaa Ohikiitävää vuonna 2015. Liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa to 11.12. klo 9.

24 thoughts on “Ohikiitävää Savoy-teatterissa la 18.4.! Liput myyntiin Lippupalvelussa huomenna.

 1. Auli Pyykkö says:

  Jes, ei sitten muutaku huomenna asialle ajoissa lippujen tilaamisen merkeissä. Tuonnehan mun on ihan pakko päästä ;)

 2. Katriina says:

  Kerrassaan suurenmoista! Tietoisuus keväisestä konsertista on suorastaan megavalo syksyn harmauden ja sairausloman keskellä :-) Huomenna on oltava ”tilaussormi” valmiina klo 9.

 3. Eija says:

  Oi, NIIIIIN Tahtois Päästä!!! Paikat menee varmaan heti.. Mix noin ”pienessä” salissa? Ja (taas) vaan siellä..:/

  Ihanaa kummiskin et Tulette <3 ensi viikolla taasen Tänne! Ei malttais oottaa.. :)

 4. Tiina says:

  Tuleeko liput myyntiin klo 9:00 netin kautta pelkästään? Josko nyt onnistuisi saada paikat jopa eturivissä :)

 5. Marjo Marttinen says:

  Voi Juha. Ihanaa. Ja mulla on huomennakin vapaapäivä niin että voin olla hyvissä ajoin varaamassa lippuja tuonne Savoyhin. Ja hei viikon päästä tiistaina nähdään Turussa, olisikohan mahdollista saada tavata ja ojentaa pieni joululahja? T. Marjo ja Milla :)

 6. Elina says:

  Ihanaa! Huippuidea :-) Vieläköhän kehtaisi esittää joulupukille yhden lahjatoiveen.. Joka tapauksessa otan tavoitteeksi olla huhtikuussa kuulolla. Sitä odotellessa… päivin sekä öin.

 7. Mari Latvala says:

  ~ Pieni ihminen & iso sydän,miksi liput jo nyt myynnissä,eipä hoitsun rahat riitä joka koloon?? ~ Tampereen nurse

 8. Tuusulan Sitkeä ? says:

  Hienoa!
  Huomenna lippukaupoille!

 9. Pia says:

  Jee, ekan rivin vasemmasta reunasta liput plakkarissa. Kamala, kun jännitti, käsi tärräs niin, että hyvä kun sai tilauksen vietyä loppuun :)

 10. Katriina says:

  No, niin! Tero <3 sai ostettua liput koko perheelle! Huikean hienoa! Etten sanoisi suurenmoista ;-)

 11. Tiina says:

  Sula mahdottomuus ainakaan miun saada lippuja. Taas kerran luulin saaneeni kaksi paikkaa eturivistä, mutta harmikseni en niitä jostain syystä saanutkaan. Tupa näyttää jo nyt täydeltä. Joten täytyy todeta että miulta jää tuo keikka kokematta. No mutta tuleehan noita.

 12. Kristiina says:

  Onpa mukava yllätys tämä konsertti! Uskoisin, että kevääni odotetuin juttu :) Siellä sitten tapaamme!
  Jo huomenna saan tunnelmoida joululaulujesi parissa, eli ”Mäntsälä mielessäin”. Ihana musiikki-ilta tulossa!
  Nähdään pian! ??

 13. Tuusulan Sitkeä says:

  Mevätpä liput nopeesti! sain rivin 4 kaksi paikkaa ja kavereilla kuulemma rivillä 5 ja 7! Huhhu! xD no saatii sentään! <3

 14. Pia says:

  Tiina, edelleen (klo 14.20) on runsaasti lippuja jäljellä, nyt vaan ostoksille! Ei kannata luovuttaa, vaikka näyttäisi aluksi, että on täyttä. Yleensä kun alkuryysis helpottaa niin vapautuu lippuja myyntiin, mitä ihmiset on pitäneet varattuina. Pidän sulle peukkuja, että saat liput !!!

 15. Marjo Marttinen says:

  Noniin, täällä on jotain toistakin jänskättänyt lippujen saanti, mullakin kädet tärisi ja kainalot hikos kun oli Lippupalvelun sivut auki ja puhelujono samaan osotteeseen menossa ysin maissa, vaan niin mä sen mokasin jotenkin; olin jo vahvistanut paikat tokariviltä mut sit en saanutkaan niitä, ja lopulta kun Lippupalvelu vastasi onnistuin tärinöissäni katkasemaan puhelun, EIIII!! se oli sitten siinä, lopulta lohkes paikat riviltä 14, mut aina ei voi voittaa, ei edes jokatoinen kerta. Mutta, onhan noita suurempiakin murheita maailmassa, pääasia että liput kuiten sain :)

 16. Sari says:

  ”Ohikiitävää” albumi ja sen kappaleet ovat olleet elämäni tärkeissä käännekohdissa mukana. Olen oppinut laulut ja laulujen tunnelmat.
  Kun rakastuin palavasti mieheeni 2007 ostin tämän levyn hänelle lahjaksi. Nyt yhteisessä kodissamme ”Ohikiitävää” on kaksin kappalein. Ja kaksin kappalein tulemme mieheni kanssa sinua kuuntelemaan huhtikuussa.<3 Elämä ja rakkaus on meille IHME. Kiitos lauluistasi!

 17. Auli Pyykkö says:

  Kyllä näytti liput menevän heti aamutuimaan kuin kuumille kiville. Meikäläinenkin yritti olla näppärä ja nopee mutta siitä huolimatta eturivien paikat livahti näpeistä vaikka ehdin luulla sellaset jo saaneeni…. Hetken jo paniikissa koneella kattelin että koko keikka menee sivu suun ja ihan nenän edestä !!!
  Mutta oppia ikä kaikki, nyt on liput ja ihan jees paikoilta joten en valita, päinvastoin :) Hupaisaa, että samalla kaikkos aamulla yövuoron jälkeinen väsymys sen siliän tien ja taisin ihan ylikierroksilla mennä vähän aikaa, niin innoissani olin :)
  Se on tasan viikon päästä Laukaassa kun taas tavataan, sitten kohti huhtikuuta. Tasaseen tahtiin ilon, valon ja voiman latauksia elämään.
  – Onni on kun on jotain mitä odottaa <3

 18. Minna Partanen says:

  Moi Marjo! Kiitos kun yritit auttaa lipunhankinnassa. (Ite kun en hektisen työpäivän aikana kerenny ku ajattelemaan vaan, että onnistuitkohan saamaan viereiset paikat.) No, ei menny niinku piti :D On tässä tullut naurettua, että miten vaikeaa voikaan lippujen hankkiminen olla :)
  Riemuiten voin nyt kuitenkin kertoa, että olen tulossa siskoni kanssa konserttiin! Sain kaksi lippua parvelta. Eiköhän sinne ihan hyvin kuule, jos ei ehkä mitään näe.. Mutta ihanaa ja IHMEellistä, siellä nautimme sitten täysin sydämin <3
  :)

 19. Anne says:

  Marjo ja Minna: tähän en ole edes yrittänyt, mutta tulee näitä lukiessa elävästi mieleen, kun keväällä 2006 jonotin puhelimessa puolitoista tuntia, siis 1,5 tuntia (!!) lippuja eräänkin latinoartistin Hartwall Areenan keikalle. Siinä hetkessä on elämän ja kuoleman kysymys saada se lippu, mutta jälkeenpäin näille nauraa

 20. Eija says:

  Sinne mekin! :D
  Ei menny täälläkään lippuvaraus iha ”niinku elokuvissa” mut ei hullummat kaksi paikkaa varauksessa. Huomenna noudan liput:)) Mahtia ja Riemua!!

 21. "mallu" says:

  Jäähalli oli mahtava kokemus. Tämän konsertin olisin kanssa EHDOTTOMASTI halunnut kuulla, mutta harmi kun töissä ei pääse koneelle lippuja varaamaan ja nyt ne sitten on myyty jo loppuun. Monet vuodet jo ennen suurta julkisuutta olen ammentanut lauluistasi iloa, valoa ja voimaa elämän myrskyissä. Iso KIITOS! =)

 22. Katja Valkonen says:

  Ai muillakin on ollut ongelmia lippujen ostamisen kanssa. Täällä myös, jännittäviä hetkiä oli koneen äärellä, kun liput hupenivat ja jo valitut paikat hävisi aina jonnekin..

Vastaa