12 thoughts on “Olipa muuten hieno viikonvaihde Oulussa!!!

 1. Satu Heikura says:

  ISO KIITOS JA KUMARRUS Juha Tapio, pojat ja sekä tyttö MAHTAVASTA perjantai illan konsertistsa! <3

 2. Minna-Mari Sillanpää says:

  Niin Ihanaa oli Onnistua päästä vihdoinki Konserttiin Madetojan salille 15.11.1013 :)..samana iltana ku mulla loppui kuusi viikoinen olo Oyksin sairaalassa työkyky arvioinnisssa :)Konsertista sai Uskoa tulevaisuuteenki :)

 3. Perjantain keikalla ollut says:

  Kiitos upeasta illasta Oulussa. Lavalla mahtava rokkaava meininki, tykkäsin kovasti :) Uusi levysi on taas kerran upea, joululahjatoivelistalla (kuten muutkin levysi olleet). Kiitos sinulle ihanista lauluista.

 4. Anne-Mari says:

  Kaunein kiitos konsertista, koko bändille ja sinulle, Juha! Aitous koskettaa syvältä, nyt ja aina :)

 5. Minna Partanen says:

  Hei.
  Äiti pyysi välittämään lämpimät kiitokset, tykkäsi kovasti perjantain konsertista!
  Siskoni ja miehensä tykkäsivät ja nauttivat la konsertista! Totesivat, että äänesi on mahtava ja laulat selkeästi. Ja hymyilevälle Kallelle kuulemma terveiset :)
  Yhdyn näihin kiitoksiin koko sydämestäni!
  Ikimuistoinen juhlaviikonloppu <3
  Täällä ootellaan nyt sitten ens vuoden keikkakalenteria :)

 6. Jaana + muu poppoo :) says:

  Sydämelliset kiitokset perjantain konsertista, oli kyllä sanoinkuvaamattoman upea ja ikimuistoinen ilta..! :) <3

 7. Tyllerö says:

  Kiitos Juha ja bändi!

  Olipas erilainen konsertti kuin yleensä. Hyvä, että uusia raikkaita tuulia tuli mukaan. Olin iloisesti yllättynyt Juhan kehittymisestä esiintymisen suhteen. Kovasti oli tullut rentoa lavaesiintymistä mukaan, mm. yleisön kättelyä ja katsekontaktia enemmän yleisöön. Ja yleisön mukaan ottaminen (luvan antaminen seisaaltaan jammailuun) oli myös plussaa. Joitakin vanhoja biisejä sekä rauhallisia kappaleita pelkällä kitaran säestyksellä olisin kaivannut vielä lisää. Silloin sanoitukset menevät suoraan sieluun, kun ”liika” riisutaan ympäriltä. Vaikka kyllähän se täysi orkesterikin hyvin rokkasi. :)

  Uuden levyn kappale Ratapiha on upea ja kuvat seinällä toimivat. Toinen ihana kappale, jota yleisö rakasti oli Meillä on aikaa. Lapislatsulia oli myös täysin erilainen kappele, jossa porukka jammaili täysillä. Valoista voisin sanoa, että muuten toimivat, mutta kirkkaat pienet valot ajoittain paistoivat suoraan silmiin ainakin minulle ja hieman häiritsivät. Juha voisi vielä enemmän kertoa kappaleiden synnystä, koska sillä miehellä on todellakin sana hallussa ja suuri sydän. Ihana voimaannuttava kokemus oli tämä lauantain konsertti!

 8. 16.11.2013 says:

  Suuret kiitokset jälleen kauan odotetusta konsertista ja jälkijutusteluista, ihana aina huomata että jaksat huomioida jokaisen fanisi yksilöllisesti. Bändin pojille myös lämpimät terveiset, heitäkin olisi joskus mukava nähdä keikan jälkeen :) Toivottavasti tapaamme jälleen pian Oulussa!

 9. sitkeä sydän says:

  KIITOS Juha Tapio! Oli mahtava tunne päästä tapaamaan sinut läheltä, kappaleistasi oon saanut elämäni aikana niin paljon iloa, voimia, toivoa, tulevaisuuden uskoa.. Uusi levy on aivan ihana!

 10. Anne says:

  TsnEH paita päällä ja mukava fiilis vieläkin. Kiitos Juha ja kiitos Eija-sisko! Teitte viikonlopusta täydellisen!

 11. Marjatta Strömsholm says:

  Olette äärettömän tärkeitä meille suomalaisille! Paljon voimia jatkoon ja Kiitos <3 perjantai-illasta Oulussa

 12. Romantikko says:

  Todella hieno konsertti Oulussa. Koskettavia lauluja jotka puhuttelevat ja antavat paljon ajattelemisen aihetta. Pidin erityisesti ”Meillä on aikaa”. Juha, sinulla on hieno lahja ja mahtavaa kun voit ja jaksat jakaa sen. Konserttejasi odotan aina kovasti. Kiitos niistä kaikista. Voimia tälle työlle olet valinnut hyvän osan. Lämpimät terveiset myös bändille ja taustajoukoille te teette yhdessä mahdolliseksi sen että Juhan lahjat saavuttavat niin monen sydämen. Annatte hyvän kiertää…

Vastaa