Osallistu kilpailuun ja voit voittaa Juha Tapion kotiisi akustiselle keikalle

Radio SuomiPOP ja Tri Tolosen terveystuotteet mahdollistavat sinulle varsinaisen elämyksen.

Selätä kaamos ja tarjoa valoa syksyn pimeyteen. Voita Juha Tapio esiintymään sinulle ja ystävillesi sinun kotonasi.
Miltä tuntuisi saada piristystä syksyyn ja samalla viettää laatuaikaa hyvien ystävien parissa, Juha Tapio esiintyessä olohuoneessasi? Nyt se on mahdollista.

Millaiset on unelmiesi illanistujaiset? Kerro se meille ja täytä SuomiPOPin sivuilla oleva lomake -olet mukana kilpailussa. Voittaja valitaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

Tutustu myös Tri Tolosen D-vitamiini ja E-EPA tuotteisiin linkkiä painamalla.

22 thoughts on “Osallistu kilpailuun ja voit voittaa Juha Tapion kotiisi akustiselle keikalle

 1. Annika says:

  Yksinkertaista: ystävät, juomaa ja hyvää musiikkia. Niin harvoin kokoonnutaan yhteen, että kunnon laatuaika olisi ihanaa. Lapset hoitoon ja aikuiset nauttimaan. Syksyllä ja talvella mukaan kynttilöitä ja kauniita valoja.

 2. maija-Kaarina Vepsäläinen says:

  Ihanat illanistujaiset olisi hyvät ihmiset, nyyttikesti periaatteella tarjoilu, ruoka ei saa olla pääasia mutta hyvää pitää olla mielummin kotitekoista yksinkertaista, hyvä musiikki, väestä riippuen seurapelejä, jokainen olisi illan tähti toistensa elämässä… ja jos musikkipuolen hoitaisi Juha Tapio huh olisipa vuosisadan istujaiset…

 3. Tiina Salo says:

  puoli vuotta soinu levy autossa enkä vieläkään kyllästy… tahtoo kuulla ainavaan lisää..

 4. Laura Rissanen says:

  Nyt täytyy sanoa, että en usko tähän kilpailuun pätkän vertaa. Näinköhän Juhis tulisi mun pieneen kämppään akustiselle tai ylipäätään minkäänlaiselle keikalle? Kilpailun juoni johtaa harhaan, tässä jo valmiiksi suljetaan pois ns. tavalliset ihmiset, tämä on lähinnä varmaan tarkoitettu jonnekin kotibileisiin, isolle porukalle, hyvintienaavien vanhempien lapsilleen bilepaikaksi jättämän lukaalin tai sitten nuorten aikuisten jotka ovat ns. parempaa porukkaa.

 5. Mari Nippala says:

  Olisi kiva viettää iltaa perheen ja ystävien kanssa glögiä siemaillen ja kuunnellen akustista Juha Tapioo. :)

 6. tiina vainio says:

  parhaat ystävät paikalla. Muutama lasi hyvää punaviiniä ja jotain hyvää naposteltavaa. Istutaan iltaa kynttilänvalossa, saunotaan, nautitaa, rantoudutaan ja tietysti Juha Tapio!!!

 7. Tiina Forsström says:

  Tervetuloa meille, Juha!

  Tämän syksy on ollut pitkä ja uuvuttava. Piristystä tarvitaan! Unelmien illanistujaiset koostuvat rakkaista ympärillä, kynttilätunnelmasta, hyvästä ruuasta ja musiikista.

 8. Juha Tapio says:

  Oho, ollaanpas sitä skeptisiä. Eipä kuulosta mun tyyliseltä noi sun otaksunnat…

  Juha

 9. johannaf says:

  ,,,,,,,olin tulossa kaustisen konserttiin,mutta niinpä näkyy olevan moni muukin,(loppuunmyyty :-( ).Noh nythän me saadaanki sitte ihan koko perhe ja liuta ystäväperheitä nauttia kotikonsertista,nimittäin kello on aika kamalan paljon ja satuin näkemään just tähdenlennon :-D Tervetuloa!

 10. Krista Ylhäinen-Paju says:

  Heips Juha.

  Olen 38 vuotias nainen mieheni 36 vuotias. Meillä on neljä lasta. Yksi jo lentänyt pesästä täyttää 19v..sitten on 16vuotias tyttö, viisi vuotias tyttö ja tänään täyttävä 4 vuotias tyttö joka on lievästi kehitysvammainen. Arkemme on työntäytteistä ja tällä hetkellä tuntuu aina kiireiseltä ja päivät menee nopeaa..aamulla,kun lähden töihin laitamme soimaan sinun uuden levysi mikä joka aamu aloittaa kiireisen aamumme ja yhdessä pienten kanssa laulamme biisiäsi =D Se ,että saisimme sinut olohuoneeseemme soittaamaan noita biisejä sais tähän pimeään syksyyn eloa ja iloa ja ennenkaikkea kipinöitä meidän sydämmimme ja varmasti taas voimia,että HYVÄ VOITTAA !! Siihen ei tarvita yhtään mitään muuta <3

 11. Saila says:

  Vaikka arki on kaunista ja sitä parasta juhlaa kaikista murheista huolimatta, olisi tuo yksi toteutunut unelma!!!
  Unelmoidahan aina saa :)

 12. Laura Rissanen says:

  Mun mielipide vaan on, että ei tämmöiset kilpailut oo kaikille avoimia, koska kaikilla ei ole sellaisia puitteita, että sinut voisivat luokseen ottaa esiintymään. Kilpailun luonne on siis väärä. Onhan se jo artistin huomioonottamista tarjota kunnolliset paikat missä esiintyä.
  En millään lailla sinua arvostele, sä et kyllä ihmisiä lokeroi, kaikki on sinulle yhtä kauniita ja arvokkaita, olen sen nähnyt ihan livenä ja uskon tähän vakaasti.

 13. Marjo Haikonen says:

  Olen osallistunut kilpailuun ja eihän sitä ikinä tiedä vaikka onni osuisi kohdalle:) Muutamia hyviä ystäviä, hyvää tarjottavaa, ja Juha Tapio, siinä se ;)

 14. Anita Lahtinen says:

  Me ”kaksi puuta” nautittiin niiiiiiin lauluistasi kuunnellessamme konserttiasi,
  se tunnelma…..jollakin vaan on taito luoda se , ja tavallaan niin yksinkertaisella
  tavalla.Vaikka pitkien vuosien työrupeaman myötä .
  Kyllähän sitä olisi suuri ilo ja kunnia nauttia omassa olohuoneessakin :)

 15. Irina says:

  Unelmien illanistujaisissa olisi parhaimmat ystävät, oma rakas aviomies jonka kanssa yhteistä taivalta on 13v takana sekä meidän neljä mahtavaa poikaa, hyvää ruokaa, hieman juomaa, leppoista tunnelmaa, parhainta musaa: Juhaa ja ihan livenä omassa olohuoneessa!!

 16. Anne says:

  Levysi on kohta puhkikuunneltu, miten paljon oletkaan antanut äänelläsi ja musiikillasi meille. Iso Kiitos <3 sinulle!

 17. Niko says:

  JT:tä digaten vuodesta 2002. Livenä viidesti Vuosaaren urheiluhallin, Kauniaisten kirkon, Toijalan baarin kautta Savoyhin. Kerran kysyin rohkeasti omaisen 80 vuotisjuhliin, ehkä nyt kisan kautta omaan kotiin. Harva tähti sanoittaa, säveltää, laulaa ja soittaa. Sinä teet sitä kaiken ja vielä hienoilla tarinoilla.

 18. tikru81 says:

  Juha tapion musiikki on auttanu pääsemään yli rakkaan tätini kuolemasta vaikka en koskaan unohda tätiäni ,muutenkin viime aikoina ollu rankkaa . Paras ystävä on maailman toisella puolen ja ei oo varaa/mahdollisuutta matkustaa hänen luokseen . Ystäviä minulla ei ole paljon mutta eiköhän tuo ukko istuis kiltisti kissan kera sohvalla kun livemusiikkia saa kuunnella ja ehkä muutama kaveri mukaan

 19. johanna says:

  Niin.. täytyy toivoa, että onni suosii. Kaavake täytetty SuomiPOPin sivuilla ja hakemus on siis jätetty. Onnittelut sille ketä onni suosii!

 20. johanna says:

  Moi. korka kisa muuten loppuu? eli koska tulee päätös 1 onnelliselle, että heität keikan hänen olohuoneessa?

 21. Juha Tapio says:

  Moi, kisa loppui jo 18. pvä ja voittaja arvottiin suorassa lähetyksessä. Oli muuten huikea määrä osanottajia, eli kiitokset kaikille!

Vastaa