Päivityksiä keikkakalenteriin: Vääksy, Nivala ja Levi!

Pe 30.8. Vääksy, Tallukka, la 31.8. Nivala, Puustelli, la 7.9. Levi, Hullu Poro Areena. TSNEH!

4 thoughts on “Päivityksiä keikkakalenteriin: Vääksy, Nivala ja Levi!

 1. Nanti Koret says:

  Hei Juha,
  Tosi ihana juttu, että tulette marraskuussa Ouluun :)

  Muistan sinut sieltä asti, kun tulit kauniina herkkänä nuorena miehenä julkisuuteen, laulusi ovat koskettaneet minua aina. Ne ovat vain itkettäneet minua niin paljon, että en ole tohtinut lähteä katsomaan sinua. Ehkä laulusi ovat tavoittaneet sellaisen särkyneen/särkyväisen osan minussa. Tästä olen tosi kiitollinen, itku voi olla myös hyvin hoitava asia.

  Luin kirjasi juuri ja se oli kiva lukea. Jotain tunnistin myös samaa, mitä olen omassa elämässäni käynyt läpi, liittyen täällä maailmassa elämiseen ja olemiseen ja toimimiseen, sekä siihen miten säilyttää samalla se kaikkein arvokkain aarre omassa sisimmässä.

  Nyt ajattelin kuitenkin, että tulen katsomaan sinua/teitä, kun tulette tänne Ouluun :) koitan kantaa itkuni.. Ja siihen liittyen, jos voi toivoa ja jos on vain mahdollista, niin olisi erityisesti hienoa kuulla kappale ”Aurinko ei laske”. Siinä on jotain sellaista, mikä koskettaa myös minun elämääni.

  Kiitos, että olet olemassa.
  nanti

 2. Eija says:

  Heh, Vääksy tuli kuin tilauksesta. Syvis on varmaan pakko jättää väliin kiireisen erikoisviikonlopun takia.. (Jotta sais edes pienet yöunet.) Tädin mökiltä olis Tallukkaan vain n. 20 min.. Voipi olla että Sinne:)

 3. Paula says:

  Ihana kun Nivalaan teet keikan… ;D. Mihin aikaan kannattaisi saapua paikalle… ?

 4. Juha Tapio says:

  Niin mustakin! Soittoaikoja ja muuta sen suuntaista informaatiota kandee kysellä suoraan keikan järjestäjältä tai keikkapaikalta, mutta luulisin että aikaisintaan klo 23 soi…

Vastaa