Paremmat päivät!

Menossa levylle kovalla tohinalla, fiiliskitara mukana maksimoimassa tekemisen meininkiä! Muualla maailmassa on julkaistu satoja biisejä nimellä Better Days, mutta Suomeksi siihen ei ole ryhtynyt vielä kukaan. Nyt sekin epäkohta on korjattu.

11 thoughts on “Paremmat päivät!

 1. Marjo Haikonen says:

  Hienoa hienoa!! Täällä vietetään vp:vää ja pyyhitään pölyjä vielä Hyvä voittaa-levyn tahdissa…… hyviä päiviä siis vietetään mutta joo, Paremmat päivät ihan selvästi vielä edessä ;)

 2. Saku Ylönen says:

  Kiitos Juha että jaksat vielä kappaleita väsätä. Biiseissäsi on jotain, jota ei ole missään muissa. Kiitos! Ja vielä pitäisi jaksaa odottaa lokakuunhun :)

 3. Rane says:

  hieno levy tuo uusi Plätty! Paremmat päivät biisistä ei tarvi Springsteen vaikutteita etsiä, ne kyllä kuuluu ! Ja onko fiilis-skitta juuri siksi tuo Tele?

 4. Juha Tapio says:

  Kiitos Rane! Vaikutteita on monenlaisia, toiset kuuluu ja toiset ei, mutta silloin kun annan niiden kuulua etsimättä, haluan tehdä sen myös kunnianosoituksena niille joita pidän parhaina! Mun sähkökitara kitara on itse asiassa Gretsch, jota soitan myös keikoilla, mutta kyllä sellainen pomomainen Tele on hankintalistalla ensi vuoden rundille…

 5. Rane says:

  Kunnianosoituksista ja vaikutteista vielä: upea kunnianosoitus oli se Annan biisi minkä vedit hienolla Bruce-tyylillä. Tarkkakorvainen kuuli jopa ”comoon Steve” huudon :-) Ja eihän T-paitakaan ihan kokonaan piilossa pysynyt…. Se veto kyllä noteerattiin Bruce-piireissä. Kummastelin vaan ettei kukaan VainEläjä kommentoinut, ehkä kuvausten ulkopuolella? Mutta tuolla skitalla kyllä hämäsit, olin varma että oli telecaster. Keikoilla nähdään! (ja kiitos nopeasta vastauksesta – yllätit taas positiivisesti!)

 6. Juha Tapio says:

  No vähän jo jurppi kun iltapäivälehdet tituleerasivat tuon VE-vedon jälkeen Jon Bon Joviksi ja Bryan Adamsiksi, vaikka vinkit T-paitaa ja kitaristin bandanaa myöten olivat aika ilmeisiä :) Arvelin kuitenkin että Pomon ystävät kyllä hoksaavat. Niissä Bruce-piireissä taitaa olla aika kiva meininki, katselin vähän kateellisena suorastaan keväällä Turkuhallin ylälehtereiltä thishardland-porukan touhuja siellä etukarsinassa…

 7. Rane says:

  Joo, kyllä nuo sun ”vinkit” oli ihan ilmeiset ja Bruce foorumilla (www.thishardland.fi) ne tyytyväisenä ja ihastuneena noteerattiin kyllä. Iltapäivälehtien taso välillä on mitä on……

 8. Oippa says:

  Kiitos Juha,
  teet uskomattoman upeaa työtä.

 9. Jarmo Mäkelä says:

  Hei, vähän jälkijunassa, mutta kumminkin, ThisHardLandin sivuilta linkkailin itseni tuohon ” Paremmat päivät ” – videoon, ja totta ihmeessä, Tämä levy pitää hakea omaksi! Miten näin hieno musiikki onkin jäänyt piiloon etten ole sitä löytänyt?

Vastaa