Perjantaina klo 10!

Juha haastattelussa Radio Suomipopissa sekä tiedotetta kotisivuilla ja facebookissa. Ja saattaapa olla että jokunen teistä saa postiakin…

15 thoughts on “Perjantaina klo 10!

 1. Mira Kaukinen-Jylhä says:

  Jäyhä miehenikin ihastui aikoinaan biisiisi Kelpaat kelle vaan. Meidän ”rakkausbiisi” oli/on Ohikiitävää. Onnistumisia ja suurenmoista elämää jatkossakin. Ja ps. toki toivon saavani postia :-)

 2. Jaana says:

  Onnittelut & Suurenmoista perjantaita!
  Sukupolvet ylittävä & yhdistävä musiikki saa minut aina ihmettelemään musiikin voimaa!
  Kiitos HYVISTÄ & KOSKETTAVISTA konserteistasi!

 3. Paula Pakarinen says:

  Olemme viettäneet lapsuuskesiä samoissa maisemissa , joskus kauan sitten.
  Bravo V…… ja N…….

 4. marjo puska-honkanen says:

  Ihanin kappale ikinä on Paremmat päivät alkaneet on ja uskon näin alkavankin. Toinen lempparini on Tykkään susta niin että halkeen, joten siinä tärkeimmät.

 5. Salme says:

  Kiitos kirjeestä! :) Lapislatsulia -levyllä ehdottomasti paras ja koskettavin kappale on Meillä on aikaa. <3 Ihanan toiveikas ja kaunis viesti siinä….

 6. Juha Tapio says:

  Se on kyllä mun omakin suosikki tuolta…

 7. Juha Tapio says:

  Hienoa että tuli perille. Minua sen sijaan jännittää…

 8. Juha Tapio says:

  Kiitos!!! Pyrimme hyvään jatkossakin!

 9. Leena Mäki says:

  Kiitos ihanista konserteista :) Olemme saaneet olla muutamissa mukana nauttimassa ihanan koskettavasta musiikistasi ? Kelpaat kelle vaan on kappale joka tulee olemaan aina tiukasti sydämmessä, sillä tämä kappale ilmesyi samaan aikaan kun tyttäreni joutui koulukiusatuksi ja rikoksen uhriksi :( Tämä kappale on antanut voimaa, se on tuntunut kuin se olisi tyhty juuri tyttärelleni ? Kiitos ? Mikaeliin tullaan Maaliskuussa sinua kuuntelemaan ja nauttimaan hyvästä musiikista :)
  ps. Postia ois kiva saada :)

 10. Päivi says:

  Hei, eilen 7.2. olen saanut sähköpostin, jossa lähettäjän nimenä on Juha Tapio ja aiheena Kirje Juha Tapiolta. Viestin koko liitteineen on yli 3 megaa. Uskallanko avata vai onkohan kyseessä roskaposti..?

 11. Juha Tapio says:

  Kirje on minulta, voit huoletta avata!

Vastaa