Planeetat, enkelit ja kuu on ensimmäinen single

juha-annaJuha Tapion ja Anna Puun duetto Planeetat, enkelit ja kuu on ensimmäinen single Juha Tapion 24.10. julkaistavalta Sitkeä sydän – Suurimmat hitit –kokoelmalevyltä

”Ensimmäinen kerta kun joku lauluistani kuulosti sellaiselta että se pitäisi laulaa duettona”, sanoo Juha ja iloitsee että Anna Puu lähti mukaan laulamaan kun kysyttiin.

Uusi single ennakoi lokakuun 24. päivä julkaistavaa kokoelmaa Sitkeä sydän – Suurimmat hitit. Kahdeksantoista kappaleen tiivis hittipakkaus sisältää Juha Tapion keskeiset laulut koko uran ajalta sekä kaksi uutta syksyllä 2014 äänitettyä kappaletta.

Sitkeä sydän – suurimmat hitit -kokoelmalla vanhemmat kappaleet kuten Kaksi puuta, Ohikiitävää  ja Mitä silmät ei nää kuullaan verevinä päättyneen kesän keikoilla äänitettyinä versioina. Kuulija voi aistia miten laulut ovat kasvaneet Juhan ja yleisön vuorovaikutuksessa kuluneen kymmenen vuoden aikana.

Aikanaan levytetyt versiot on äänittänyt eri mies, kuin 2014 vuoden suursuosikki.

Suurta keikkasuosiota nauttiva Juha Tapio viettää kymmeniä tuhansia suomalaisia tavoittaneen Lapislatsulia -kiertueensa loppuhuipennusta liki loppuunmyydyssä Helsingin Jäähallissa lauantaina 22.11.2014

“Planeetat, enkelit ja kuu” julkaistaan digitaalisesti 10.10.2014

“Sitkeä sydän -Suurimmat hitit” julkaistaan 24.10.2014

Vastaa