Platinaa ja joulukonsertteja

Perjantaina 16.11 julkaistu  Joululauluja -albumi on ylittänyt platinarajan. Joululevy on Juha Tapiolle seitsemäs platinalevy yhdeksän vuoden sisällä. Ensimmäisen platinalevynsä Juha Tapio sai vuonna 2003 julkaistusta Mitä silmät ei nää -albumista.

Joululauluja-konsertit kirkoissa 2.12 – 17.12. Radio Suomi nauhoittaa perinteisen jouluaaton konserttinsa Turun Tuomiokirkossa 11.12. Konsertin lähetysajat Radio Suomen taajuudella ma 24.12 klo 15.00 ja ti 25.12 klo 09.00. Juha Tapion kaikki joulukonsertit https://www.juhatapio.com/suurenmoinen/keikat/ .

Keskiviikkona 21.11 Juha Tapio on Musiikkitalossa Lastenklinikoiden Kummien Joulu Mielelle –konsertin nauhoituksissa. Konsertti taltiodaan ja näytetään 16.12 MTV3-kanavalla.

9 thoughts on “Platinaa ja joulukonsertteja

 1. eija niemi says:

  Hei,voiko saada mahdollisesti nimmareita tai yhteiskuvia joulukonserteissa?

 2. -Tyttö pohjanmaan- says:

  Kesällä olisi mukava kuunnella levyltä kaunista biisiä ”Pidä sydämestäs huolta”;) Mutta sitä ennen huolletaan sydäntä joululevylläsi ja ei niin klassikolla ”Laulu pikkuvauvasta”, joka löytyy youtubesta. Kiitos!

 3. Juha Tapio says:

  Eiköhän ”Pidä sydämestäs huolta” ole mukana seuraavalla levyllä, tosin sen julkaisu saattaa mennä ensi syksyyn…

 4. Anniina says:

  Jos albumilla on Pidä sydämestäs huolta, siellä voisi olla myös Tuomittuna kulkemaan.
  Akustinen levy sinulta olisi ihanaa ravintoa sielulleni. Sitä odotellessa voin vain kiittää – konserttisi Vaasan kaupunginteatterissa on painunut unohtumattomana sydämeeni.
  Kyyneleet valuivat vuolaina ja tekivät puhdistustyötään. Mielettömän hieno artisti ja taiteilija olet – varmasti sydämesi on myös kultaa :)

 5. Riikka Toivola says:

  Hei!
  Koska kevään 2014 keikat tulevat myyntiin? Olisi kiva saada lippuja pukinkonttiin!

 6. Leena says:

  Hei,
  olen saanut valtavasti lohtua ja tukea lauluistasi monissa vaikeissa elämän tilanteissa. Sanasi menevät syvälle sieluun. Kiitos!!!!
  Oletko aina itse sanoittanut laulusi ? On valtava lahja osata sanoittaa ja säveltää noin elämän makuista musiikkia. Itsekin paljon kirjoitan runoja, mutta sävellys ei onnistuisi ikinä. Tykkään myös kovasti uudesta hieman irrottelevastakin tyylistä kuten laulusta Tykkään susta niin että halkeen. Se on niin positiivinen ja iloinen laulu ja ennenkaikkea sopii kaiken ikäisille:)
  Odotan innolla kirkkokonserttia Porissa, jonne tyttäreni kanssa tulemme.

 7. Pirjo Palm says:

  Tuleeko sulta alle 18v keikkoja ja milloin? Niitä kaivattais Vantaan suunnalla :)

 8. Juha Tapio says:

  Tänään tuli juuri näytille kevään konsertteja, joista Tavastia on ainoa ikärajallinen!

Vastaa