Ratinan tapahtuma-alue esittelyssä

Voit tutustua tapahtuma-alueeseen oheisella videolla. Jutussa myös isompi info-paketti tapahtumaan liittyen.

Tässä kattavasti infoa onnistuneeseen konserttiin:

Saavu ajoissa paikalle. Ratinan stadion  palvelee asiakkaita heti klo 16:00 alkaen. Valtavan yleisömäärän vuoksi porteille ja liikenteeseen on odotettavissa ruuhkia konserttipäivänä. Paikalle on tulossa kymmeniä tuhansia ihmisiä, joten varaathan riittävästi aikaa saapumiseen, ohjelmaa on luvassa koko porttien aukioloajan. Paikan päältä löytyy lukuisia juoma- ja ruokapisteitä, joiden palveluista voit nauttia. Ehdit myös ajoissa saapuessasi vierailla fanituotepisteellä.

AIKATAULU

16.00 ovet 

17.00 Irina 30min 

18.00 Susanna Erkinheimo 15min 

18.30 Jukka Poika 30min 

19.20 Olli Halonen 20min 

20.30 Juha Tapio 

23.00 Tapahtuma päättyy 

Pidätämme oikeudet aikataulumuutoksiin.

Jonottaminen on sallittua konserttipäivänä alkaen klo 12.00. 

TURVATARKASTUS JA SISÄÄNPÄÄSY

Tapahtuma-alueen portilla tehdään turvatarkastus jokaiselle asiakkaalle. Kaikilla sisääntuloväylillä suoritetaan myös pääsylipun tarkastus. Ota lippusi valmiiksi esille hyvissä ajoin. Mikäli lippusi luetaan älypuhelimelta, laita näyttösi kirkkaus maksimiasetukselle ennen lipunlukua.

Tapahtumaan voi tuoda: yhden (1) avamattoman tai tyhjän, alkoholittoman, max. 0,5 litran kokoisen muovisen juomapullon, jota voit täyttää vesipisteillä sekä stadionin vesivessoissa. Katso vesipisteet kartasta: www.nelonenmedialive.fi/juhatapio

 
PERMANTO-/JUHLAKENTTÄ -LIPULLA 

Yli 18-vuotiaana voit saapua sisään mistä tahansa sisääntuloportista. Suosittelemme porttia 1.

Alaikäisen saapuminen tapahtuu sisäänkäynneiltä 3-4. 

Saapuessasi saat lipuntarkastuksessa rannekkeen, jolla on mahdollista kulkea edestakaisin kentälle ja katsomoiden taakse tapahtuman muiden palveluiden ääreen.

 
Esteettömyys: 

Esteetön kulku permantopaikoille tapahtuu sisäänkäynnin 1 kautta.

Mikäli sinulla on lippu sallittuun pyörätuolikatsomoon permannolla, saat erillisen ohjeistuksen lipunostovaiheessa ilmoittamaasi sposti-osoitteeseen tapahtumaviikolla. Jos ohjeistus ei ole tavoittanut sinua, otathan meihin yhteyttä tapahtumat@nelonenmedia.fi tai puhelimitse esteettömyys-yhteyshenkilölle: 050 475 0506.

LIPPU A-KATSOMOON 

Yli 18-vuotiaana voit saapua sisään porteista 2-4.

Alaikäisen saapuminen tapahtuu sisäänkäynneiltä 3-4. Ikärajattomat istumapaikat sijaitsevat A1, A2, C5 ja B-katsomossa. 

Esteettömyys: Esteetön ja nopein kulku A-katsomoon tapahtuu sisäänkäyntien 2 ja 4 kautta. Mikäli sinulla on pyörätuolipaikka A-katsomoon, niin saavuthan paikalle näitä reittejä, josta henkilökunta ohjeistaa lopulliselle paikalle katsomossa paikan päällä. A-katsomo on osittain katettu.

A-katsomossa on numeroidut istumapaikat.

LIPPU B- ja C5 -KATSOMOON 

Yli 18-vuotiaana voit saapua sisään porteista 2-4. 

Alaikäisen saapuminen tapahtuu sisäänkäynneiltä 3-4. Ikärajattomat istumapaikat sijaitsevat A1, A2, C5 ja B-katsomossa. 

Esteettömyys: Sisäänkäynnit 3-4. Henkilökunta ohjeistaa lopulliselle paikalle katsomossa paikan päällä. B-katsomon pyörätuolipaikat siajitsevat katsomoiden B3-B4 -välissä. Lisäksi konserttia voi halutessaan seurata katsomo-aukoissa B1 ja B2.

 B- ja C5 -katsomoissa on numeroidut istumapaikat. 

LIPPU C1-C4 -KATSOMOON 

Yli 18-vuotiaana voit saapua sisään porteista 2-4. Suosittelemme porttia 2.

Esteettömyys: C-katsomon pyörätuolipaikat sijaitsevat katsomossa C1, jonka lähin sisäänkäynti on 2. Voit saapua sisään myös sisäänkäynneistä 3-4.

C-katsomoissa on numeroidut istumapaikat. 

ALUEKARTTA JA KAIKKI LISÄTIEDOT KONSERTISTA 
Tapahtuma-alueen videon ohessa ja aluekartta löytyy netistä: www.nelonenmedia.fi/juhatapio. Video myös artikkelin alussa.

WC:t

Tapahtuma-alueelta löytyy runsaasti vessoja joiden sijainnin näet aluekartasta. Invawc:t sijaitsevat A- (A1 ja A4), B- ja C-katsomon takana sekä kentällä.

LIPUT & IKÄRAJAT 
Liput nyt myynnissä! www.lippu.fi/juhatapio 

Liput alk. 49,90 – 89,90 + tilausmaksut alk 1 eur www.lippu.fi 
Ikärajattomat istumapaikat Ratinan stadionilla sijaitsevat A1, A2, C5 ja B-katsomossa. 

Muiden istumakatsomoiden, VIP-lippujen sekä kentän seisomakatsomon (lukuun ottamatta rajattua sallittua aluetta kentällä,) ikäraja on 18 vuotta. Aluekartan näet täältä: www.nelonenmedialive.fi/juhatapio

 
Lipulla pääsee kerran sisään tapahtumaan klo 16 alkaen. Kaikki liput tarkistetaan elektronisesti. Alueelta ei ole mahdollista poistua kesken konsertin ja palata takaisin. Säilytäthän lippusi koko tapahtuman ajan, sillä siinä lukee joko kenttäpaikka tai istumapaikkasi sijainti. Kenttäliput vaihdetaan rannekkeisiin lipuntarkastuksessa, ja rannekkeella voi vapaasti kulkea kentälle ja sieltä katsomoiden takana sijaitseviin palveluihin.

VIP:
VIP-asiakkaille on oma sisäänpääsykaista sisäänkäynnillä 4. Konsertin VIP-liput on loppuunmyyty. Vielä ehdit varmistaa konsertin liput Juhan Juhlakentälle ja katsomoon vapautuneisiin lippuihin lippukaupasta www.lippu.fi/juhatapio

NARIKKA JA LÖYTÖTAVARAT:
Tapahtuma-alueen lipunmyynnin vieressä palvelee narikka. Narikka on avoinna 15:30 – 00:00

Suosittelemme jättämään isot reput, laukut ym muut esineet konsertin ajaksi narikkaan.

Löytötavarat toimitetaan konsertin aikana narikkaan. Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelulle seuraavana tapahtuman jälkeisenä arkipäivänä. Löytötavaratiedustelut 0600 03391.

VALOKUVAUS, VIDEOKUVAUS:
Ammattimaisten järjestelmäkameroiden ja videokameroiden tuonti tapahtuma-alueelle on kielletty. Kuvauslupa myönnetään vain median edustajille akkreditoinnin kautta.

Tavallisilla pokkarikameroilla sekä puhelimella esitysten valokuvaaminen yleisön joukosta on sallittua.

SOME
Muista julkaista kuvat tapahtumasta hästgillä #juhatapio ja merkitse kuvaan Juha Tapio ja Nelonen Media Live, jaamme somesisältöä tapahtuman aikana ja jälkeen.

Voit myös postata tunnelmakuvia – ja videoita tapahtumapostausten alle kommentteihin Facebook-tapahtumassa: www.facebook.com/events/566721194644550

Voit seurata konsertin tunnelmaa reaaliajassa myös @nelonenmedialive Instagram tilin feedistä ja tarinoista.

PYSÄKÖINTI
Ilmaisia pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville löytyy Tampereen keskustan alueelta huonosti. Keskustan läheisyydessä sijaitsee useita 24 h vuorokaudessa toimivia pysäköintitaloja: finnpark.fi

Tampereen pysäköintialueista löytyy lisäinfoa: tampere.fi/liikenne-ja-kadut/pysakointi.html

ENSIAPU
Tapahtuma-alueella on ensiapupiste. Katso ensiapupisteen sijainti kartasta: www.nelonenmedialive.fi/juhatapio

MYYNTIPISTEET
Tapahtuma-alueella on useita anniskelupisteitä, jotka ovat vain täysi-ikäisille asiakkaille. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Alueella myös runsaasti ruokamyyntipisteitä by Nordic Gourmet, Jäätelömyynti, Jacobs-kahvimyynti sekä Juha Tapion fanituotemyyntiä löytyy eri puolilla aluetta t-paita merkillä merkatuilla paikoilla, katso sijainnit kartasta: www.nelonenmedialive.fi/juhatapio

Korvatulppia on myös myynnissä alueella.

MAKSUVÄLINEET
Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit sekä käteinen. Suosittelemme lähimaksua.

JUOMAVESI
Tapahtuma-alueella on vesipisteitä ja vesivessat, jossa voit vesipulloasi täyttää. Katso vesipisteet kartasta: www.nelonenmedialive.fi/juhatapio  

TUPAKOINTI
Tupakointi on kielletty erityisesti lavan edustalla.

Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä tupakointialueilla, kysy lisää henkilökunnalta.

RUUTU+ LIVE – KATSO KONSERTTI JÄLKIKÄTEEN JA BONGAA ITSESI
Voit katsoa keikan suorana tai jälkikäteen Ruudussa! Kertamaksulla 9,95€ saat käyttöösi myös lisämateriaalia ja keikkatallenteen katseltavaksi 14 vrk ajaksi. Keikan voi maksaa myös ePassin kulttuuriedulla. https://www.ruutu.fi/live 
?

Konsertin liput ja lisätiedot  www.nelonenmedialive.fi/juhatapio