Riemukas kesäyö Konnevedellä!

Kiitos kaikille innostavasta läsnäolosta sekä huimasta vieraanvaraisuudesta muikkuineen ja lapasineen. Oli ilo vierailla luonanne!!! Tänään Tampereella luvassa jännittävä jalkapalloilta ja ennen kaikkea mahtava keikkailta!

konnevesi

5 thoughts on “Riemukas kesäyö Konnevedellä!

 1. Pipsa says:

  Kiitokset huikeasta Konneveden keikasta! Sadekin ymmärsi pitää taukoa oikealla hetkellä. Onneksi osuu vielä Juhan keikkoja lomalle!

 2. Marjo Marttinen (ent.Haikonen) says:

  Moi Juha!
  Ei taaskaan koske otsikkoa..mutta haluan sullekin kertoa että menin 2 tuntia sitten naimisiin pienesti ja matalalla profiililla juhlitaan mutta sua kuunnellen pitkin iltaa… olet mukana musiikillasi monissa tilanteissa :) Kanssasi kahleisiin, toivon niin tuon kuulevani jollain keikalla joskus… :) ehkä Lohjall Rantajameissa… :) mutta jos ei soi niin sekään ei haittaa, yhtään! :)

 3. Juha Tapio says:

  Onneksi olkoon, molemmille osapuolille!

 4. Marjo Marttinen says:

  Kiitos paljon Juha.
  T.Marjo ja Toni

 5. Eija says:

  Jep, Riemua riitti! Äiti ja tytär kiittää!!

  Erityisen hienolta tuntuikin körötellä taas Konnevedelle. Ollaanhan ekaa kertaa kuunneltu livenä Sinua juuri siellä! Ja alkuaikoina kolmena peräkkäisenä kesänä:) Jukka Pojan osion aikana useaan otteeseen odoteltiin ilmestymistäsi lavalle – olithan tiuhaan Pojan puheissa ja lauluissakin.. Ei ainakaan päässyt unohtumaan Kuka:) pompituttaa yleisöä seuraavaksi.

  Komiasti veditte taas!!! Meno vaan parenee! Ja toitte kesän takaisin! =) Tytär naureskeli, että sinähän villiinnytät keski-ikäisiä naisia pahemmin kuin Cheek nuorisoa. Mitähän tostakin pitäisi oikein ajatella..? Kuule, ota se ihan kohteliaisuutena! ;)

  Harmi, kun Suomipoppiin on niin kalliit liput.. Mutta viimeistään Laukaan satamassa taas:)

  Olisi muuten suorastaan mahtia, jos ottaisitte soittosettiin mukaan biisin ”Juuri tässä näin”. Hurrrjasti tykkään siitä levyllä ja vieläkin muistan, miten hienoa oli kuulla se livenä Konnevesisalissa. (Kuten silloin myös ”Vaari”.) Kiinnostaisi kyllä, miten nykypoppoo sen vetää..

Vastaa