6 thoughts on “Savoy 1/3: Olitte upea yleisö!

 1. Johanna says:

  Kiitos ihanasta, lämminhenkisestä tunnelmasta perjantain keikalla. Tämän voimalla jaksaa taas läpi harmaan marraskuun <3

 2. Marjo Haikonen says:

  Vielä tätäkin kautta; suuret kiitokset huikeista eilisen ja perjantain keikoista!! Perjantain yleisössä oltiin mun mielestä hienosti mukana mut eilen oltiin aavistuksen verran enemmän, vähän ”riehakkaampia”. Se pienen pieni ero oli mielenkiintoista havaita noin kun oli peräk. iltoina katsomassa. Hienosti huomioit myös meitä faneja taas, Millakin sai virtaa niin keikastanne et ei meinannut malttaa käydä nukkumaan ja höpötti sinusta koko kotimatkan ajan :) ….niin ja se Turun konsertti, tuota, kyllähän mä siinä eturivissä taas istun, hehe… ainiin ja yks juttu vielä, erikoissuperhyperkehut ja kiitokset aivan fantastisille uusille kitaristeille Mikko V:lle ja Mikko K:lle, he on ihan mielettömiä soittajia ja eläytyjiä. He, ja te kaikki!!

 3. Nina says:

  Kiitos Juha eilisestä (lauantain) Savoy-keikasta! Ihan huippu ilta!!
  Kun ”joulu tulee Tuusulaan”, niin siellä nähdään taas :)

 4. Niko says:

  Perhana Juha kun teit illasta upean Helsingissä, kiitos siitä! Illan aikana tuli käytyä läpi koko tunteitten kirjo ilosta suruun. Varsinkin herkissä kappaleissa tulkintasi herättää suuria tunteita ja ehkä vielä aavistuksen etsiskelenkin suhtautumistani uusimpaan tuotantoosi. Lopulta tärkeintä on kuitenkin intohimo, koska se välittyy biiseistäsi!

  ”Annat vain vähän jos annat mitä omistat. Vasta antaessasi itsestäsi annat todella.”
  — Kahlil Gibran

 5. Pirjo says:

  Hei, Ihania olitte, tällä taas jaksaa pitkään, olin perjantain keikalla yleisön keskiosassa ja jammailtiin ja laulettiin mukana (sorry;).. Juha Tapio, sinulla on kaunis sointuva vahva ääni, tykkäsin sen soundista enkä ollut tajunnutkaan oikeastaan kovin paljon aikaisemmin kuinka paljon biisejä olet tehnyt ja kuinka monia niistä osasin ulkoa vuosia vuosia sitten :) Bändin pojille myös kiitoksia ihanasta keikastanne, Savoy 1/3 kiittää ja huutaa Jii-haa ;)

 6. Miita Barck says:

  Mä kiitän Sunnuntain konsertista, upea kerrassaan, niin lämminhenkinen.
  Tykkäsin myös siitä kuinka huomioit bändisi useaan kertaan.

  KIITOS <3

Vastaa