Syksyn suurkiertue alkaa tasan kuukauden päästä!

15 vuotta levytysuraa takana, läpimurtoalbumista ja -biisistä Mitä silmät ei nää 10 vuotta, lokakuussa ilmestyy kymmenes, entisiäkin parempi ja monipuolisempi albumi. Virstanpylväitä ja aihetta juhlaan riittää, onko siis luvassa nostalgiassa pöyhivä muisteloilta? EI! Tulossa on iloa, valoa ja energiaa! Läpileikkaus kaikesta edellä mainitusta, tunnetuimmat ja toivotuimmat laulut sekä uuden levyn kirkkaimmat helmet, Juhan suurin konserttikokonaisuus tähän mennessä!

17 thoughts on “Syksyn suurkiertue alkaa tasan kuukauden päästä!

 1. Satu Heikura says:

  Olihan sinulla kerran mahtava Konsertti Kajaanin Kirkossa. Silloin oli KOVA ukonilma ja salamat löivät taivaalla ja tuli IHANAN näköinen valaistus salamoista ikkunoihin jotka olivat esiintymislavan takana! Ja valotkin taisivat välähdellä kirkossa. ISO KIITOS vielä siitä Ikimuistoisesta konsertista. :-D

 2. tuula kekalainen says:

  Lappeenranta jäi sitten väliin! Lähin paikka Lahti ei käy aikatauluun. Toivottavasti Lappeenranta pian vuorossa. Viime konsertti oli niin ihana ja koskettavia lauluja, samoin Imatran BigBandit!
  Tykkään susta niin, että halkeen…

 3. Juha Tapio says:

  Kiitos, vaikka joudun myöntämään että en itse erikoistehosteista vastannutkaan… Mutta huimaa oli!

 4. Riikka Kuosma says:

  Suurkiitos mahtavasta musiikista! Savoy 22.11., täältä tullaan! Toiveista rippeet on toiminut voimakappaleena koko sinä sumuisena aikana, kun äitini joutui 2.9. sairaalaan maksasyövän nujertamana ja nukkui pois 13.9. aamuauringon sarastaessa. Kappale on kohta kulutettu puhki, sillä kuuntelen sitä uudelleen ja uudelleen. Olisiko mahdollista kuulla kappale tulevalla keikalla?

 5. Laura says:

  Savoyssa nähdään viimeistään! :) Pitää kehua, olin eilen (kun tuo vuorokausi vaihtui puolisen tuntia sitten) katsomassa Vain elämää-ohjelman ekan jakson Tennispalatsilla ennakkoon ja sun versio Ilkan biisistä, mä saan kylmiä väreitä kun aattelen sitä, se oli todella hieno!

  Elättelen vielä toiveita omasta voitostani, kun tiistaina Novalta sanottiin, että kaikille voittajille ensi viikon levynjulkkarikeikalle ilmoitetaan lähipäivinä voitosta. :D En mä varmaan oo voittanut, mutta kait sitä saa aina toivoa :)

 6. Juha Tapio says:

  Osanottoni Sinulle, voimia! Laitetaan biisi harkintaan.

 7. Airi Hyvönen says:

  Oli niin mukavaa nähdä sinut Vain elämää-sarjassa, illan huippuna kappale Luotsivene. Parasta!

 8. Marjo Katunpää says:

  Karkku gospelista 1998 se alkoi… :) siis Kuljeta ja johda.
  Siitä saakka mukana elämässä. Mulla on yksi kuva missä lauleskelet pikkusella lavalla. Mutta se on paperikuva – Hauskanen * KIITOS TI NÄHDÄÄN ! (Nova yllätti iloisesti!)

 9. Henna Pöntinen says:

  Jos en saa enää lippuja Savoyssa olevalle keikallesi niin tulen,vaikka sitten Tampereelle asti. Kappaleesi on saanut suuren merkityksen elämässäni ja niitä tulee kuunneltua paljon. Kuitenkin keikalle on päästävä tänäkin vuonna kun pari vuotta jäi jo väliin muistaakseni,mutta kahdella upealla keikallasi olen ollut. Toivon suuresti,että joulun alla olisi taas joulukeikkoja niin pääsisi sellaisenkin kuuntelemaan ja fiilistelemään kauniita joululauluja.

 10. merja riikonen says:

  Missä luuraa Etelä-Pohjanmaa? Etkö tule tänne kiertueelle ollenkaan?

 11. Juha Tapio says:

  E-P:llä ei valitettavasti ole sellaista salia jossa tämän kiertueen konsertit olisivat mahdollisia ja järkeviä toteuttaa. Ja se on kyllä sääli. Ensi vuonna keikkaillaan taas, mietitään asiaa silloin uudestaan.

 12. Juha Tapio says:

  Joensuu on paikallaan :) Ja olisi konserttikin siellä, mutta tälle kiertueelle se ei mahtunut mukaan, aina ei ole salit vapaana silloin kun se kiertueohjelmaan sopisi, järjestelyissä on nimittäin aika monta liikkuvaa osaa ennen kuin tuollaisen kiertueen saa aikaiseksi. Ensi vuonna tutkitaan asia uudestaan.

 13. Anne says:

  Jurvassa onSellan auditorio. Onko se liian pieni?

  Etelä-Pohjanmaan kauneimpaan auditorioon mahtuu 186 henkeä. Tilassa on äänentoisto, dataprojektori, video, DVD-soitin, piirtoheitin, pc ja sekä internet-yhteys. Sisustuksessa on käytetty puuta eri muodoissa. Auditorion muoto ja puumateriaalit luovat upean akustiikan tilaan.

  Sisustuksessa on käytetty puuta eri muodoissa. Auditorion muoto ja materiaalit luovat upean akustiikan tilaan.

  Entäs esim. Vaasan tai Seinäjoen kaupunginteatteri?

 14. Juha Tapio says:

  Kyllä se on liian pieni tälle konsertille joka tänä syksynä tehdään. Teatterisalit pyörivät teatterin ehdoilla, eivätkä ne päivät joita haluaisimme ole läheskään aina vapaina. Hommahan ei toimi niin, että me vain tulemme sinne minne haluamme ja milloin haluamme, vaan kiertueen suunnitteluun liittyy niin paljon liikkuvia osia mm. aikataulujen suhteen, että joka rundilla emme voi jokaisessa paikassa käydä. Itse tietenkin haluaisin laulaa jokaiselle vähänkin halukkaalle kuulijalle jokaisella paikkakunnalla, mutta se ei vain ole mahdollista.

Vastaa