Täältä tullaan Oulu!!

Perjantai ja lauantai loppuunmyyty Madetojan sali, lauantaina tapaamme lisäksi Stockmannilla klo 14.00. Pian nähdään ystävät!!

7 thoughts on “Täältä tullaan Oulu!!

 1. Satu Heikura says:

  Odotan innolla tämän illan Oulun konserttia! :-D

 2. Saana says:

  Huomenna nähdään! Tullaan koko perheellä heti toiseen riviin – liput ostettiin hyvissä ajoin jo keväällä heti samana päivänä kun tulivat myyntiin. Meidän tytöt jo ”isoja” (9v ja 11v), pienempi fani osasi biisejä ulkoa jo 2 vuotiaana kun Kaunis ihminen levy ilmestyi. Autossa aina piti soittaa ”Anna pois…” ja sitten auto raikui :)

 3. Emma says:

  Kiitokset mahtavasta illasta !
  Välillä sai päästää vähän kyyneleitä mutta enimmäkseen hymyssä suin katsomon penkkiä lämmitin. Ensinnäkin musiikki ja sinä Juha, mutta myös bändin jäsenten välinen kemia, oli upeaa. Arkana en uskaltanut kiitosta kasvotusten sanoa, onneksi tätä kautta tulee terveiset perille :)
  Tsemppiä ja jaksamista tulevaisuuteen !

 4. Maria Laurila says:

  Kiitokset illan konsertista – kyllä kannatti ajaa Ouluun ja takaisin kotiin vesisateessa. Aivan huippu!

 5. Sanna says:

  K I I T O S aivan huippuhyvästä keikasta eilen Madetojalla :). Yleisöön huokui koko bändin ilo ja hyvä, rokkaava meininki, ootte parhaita!!!

 6. Tuomas Salste says:

  Olen tulossa rakkaani kanssa nauttimaan musastasi. Odotamme innolla.

 7. Oona Kilpeläinen says:

  Kiitos mahtavasta konsertista lauantaina 16.11. Nautimme todella paljon musiikistanne. Tsneh oli paras ja odotetuin kappale, minulle. Hyvää syksyn jatkoa toivottelee Oona (5v) ja isä sekä äiti

Vastaa