18 thoughts on “Tänä iltana Syvis!

 1. Ossi Puromäki says:

  Hei Juha!

  Vaimoni juhlii tänään 40 vuotis syntymäpäivää ja on sinun suuri fanisi ja tulossa tänään katsomaan sinua Syvälahden lavalle! Pystytkö millään huomioimaan tätä illan keikalla, esim.jonkun laulun spiikissä tms. vaimoni Katja tykkää eritoten biisistäsi Haaveilija!
  Mukavaa keikkaa!
  T. Ossi

 2. Emma says:

  Kiitos ihanasta keikasta ! Ei sanat riitä kuvailemaan tätä euforista fiilistä, jonka sieltä mukaani sain. Vai olisikohan TSNEH jotain sinne päin ?
  Mahtavaa että sulla on taito ja kyky luoda musiikkia, josta on hurjasti iloa meille muillekkin ja jota kuunnellessa harmainkin päivä muuttuu paremmaksi. Oot yksinkertaisesti maailman paras !

  Uutta levyä, vain elämää-sarjaa ja marraskuun keikkaa odotellessa.. Elämän pieniä valonpilkkuja :) suuret kiitokset Juha !

 3. Päivi says:

  Kiitos eilisestä Syviksen keikasta! Se oli ihan ylihuippua, kuten ennustitkin.

  ”Paremmat päivät” kuulosti tosi hienolle: siellä sanoituksessa vilahti taas omakin elämäntilanteeni :) Ihmeellinen lahja sinulla tuo sanoitusten lohdullisuus ja rohkaisevuus!

  Joko olette sopineet Reijon kanssa ensi kesän perinteisen Syvis-keikan? Lämpimästi tervetuloa!

 4. Juha Tapio says:

  Luin tän vähän liian myöhään… Haaveilija soitettiin kuitenkin!

 5. Juha Tapio says:

  Kiitos!!! Se on vähän niin että ilman kaltaisiasi kuulijoita koko tätä hommaa ja molemminpuolista euforiaa ei olisi olemassakaan. Tsneh!

 6. Juha Tapio says:

  Kiitos itsellesi, niin oli! Ja kyllä, päivä on sovittu.

 7. Markoboy says:

  Kiitos vielä Syvälahden keikasta! Oli parhautta ;)
  Ei voi sanoa, että jokin biisi olisi ”jäänyt” soittamatta, mutta sulta löytyy niin hienoja tekstejä, joita kandee jatkossa esittää…
  Esmes. Kuinka paljon, Koneet kiinni, Ei ainoastaan tulta, Ihme.
  Ehkä Mikkelissä sitten joskustaina..?
  Mutta maltetaan ensin lokakuun 11:nteen.
  Kaikkea hyvää!

 8. Henkka Ohlis says:

  Kesäkuu-Parikanniemi….Elokuu-Syvälahti….mahtavia molemmat. Sinulle on annettu lahja tehdä musiikkia, joka rohkaisee, lohduttaa, koskettaa ja laittaa ajattelemaan. Se on enemmän kuin pelkkiä sanoja. Kiitos musiikistasi ja sinusta.
  Kosketinsoittajallesi terveiset, hän on Persoona.

 9. Pirre says:

  Kiitos, taas jaksaa jatkaa eteenpäin. Vuosia on kappaleesi kulkeneet elämässäni ja vastoinkäymisissäkin mukana, aina ne koskettaa ja lohduttaa. Vieläkään ei itkemättä voi kuunnella kun tulkitset Kelpaat kelle vaan-kappaleen.
  Mukavaa syksyä sinne koko porukalle!

 10. Sini says:

  Eturivin naiset kiittä, olihan mahtavaa käydän ekan kerran Syviksessä ja erototen kuuntelemassa sinua! Ja sainhan samalla tuoda ystävänikin, jotka eivät olleet koskaan myöskään käyneet ja samalla reissulla korkkasimme näin naisporukalla myös meidän keväällä valmistuneen mökkimme. Viikonlopusta tuli ikimuistoinen ja aamulla vielä lauloimme ”tykkään susta niin että halkeen” =)

 11. Juha Tapio says:

  Kiitos Henkka! Kerron terveiset Joonakselle!

 12. Juha Tapio says:

  Koneet kiinni oli viime vuonna tiheään keikoilla mukana, pitääpä tutkia noita jos jotakin nostaisi taas mukaan.

 13. TIINA says:

  Hengittää biisi on myös hyvä! Tomi lähettää terkut parhaalle rumpali Kallelle ja Sie oot niin paras niin poitsujen kuin äiskänkin mielestä.

Vastaa