Tänä viikonloppuna Tampere!!!

Ja tapahtumaa riittää: pe Nenäpäivässä soitetaan TSNEH n. klo 22.40, la ja su valloitamme porukalla Tampere-talon. Keikkojen jälkeen tavataan tietysti, mutta lauantaina ohjelmassa on poikkeuksellisesti jo etkot, Juha on Anna-Mari Raaskan haastateltavana ja moikattavissa Tampere-talon Cafe Soolossa klo 18. Nähdään pian!!!

6 thoughts on “Tänä viikonloppuna Tampere!!!

 1. Äiree says:

  Hei,

  odotamme kovasti sunnuntain konserttia Tampereella. Alun perin piti tulla vain siskon kanssa, mutta tyttäreni, jonka ensimmäinen seurustelusuhde päättyi hiljan, halusikin mukaan, koska kappale Kelpaat kelle vaan, on tuonut kyyneleistä huolimatta suurta lohtua. En tiedä kuuluuko biisi tähän keikkasettiisi, mutta jos kuuluu, tiedä, että etupermannon pyörätuolipaikalla on tyttö, jolle laulu merkitsee erityisen paljon (ja eturivissä nyyhkii hengessä mukana äiti). Kiitos kappaleesta ja monista muista kauniista

 2. Anne says:

  Moi Juha! Pitäkää hauskaa Tampereella! Viime viikonloppu oli ainakin aivan huippu täällä Kuopiossa<3 Nenäpäivän TSNEH oli taas IHANA ja koko ohjelma äärimmäisen koskettava.Heräsi tunne,että pitäisi paikan päälle päästä auttamaan ja ottaa niitä lapsia syliin.Minua kosketti syvästi,miten masentuneita he olivat ja osasivat todella hyvin puhua tunteistaan.Paremmin kuin suomalaiset lapset.
  Laulamisen riemua,laulusi koskettavat ja parantavat meitä:) Anne

 3. mallu says:

  Tätä päivää on jo odotettu pitkään. Liput tuli hankittua heti kun ne kevät talvella tuli myyntiin. Mutta hyväähän ei odota koskaan liian kauan. Toivottavasti vanhemmista kappaleistasi kuullaan myös ”Toisella puolen virtaa”. Olet paras! :)

 4. Ritva says:

  Kiitokset aivan ihanasta konsertista. Oli todella upeeta mahtavaa.Junaankin ehdittiin kun oikeen kiirettä pidettiin.

 5. Terhi Helistölä says:

  Kiitämme vielä, molempien päivien edestä katsos! :) Hömelöä päästä vielä nykyäänki jammaamaan eturiviin :D

 6. Saila Huovila says:

  Voi Juha! Kun lukee näitä kommentteja, niin ikävä keikalle on jo valtava! Viimeksi yli vuosi sitten… Kunpa tiesi eksyisi taas tänne Kymenlaaksoon päin! :)

Vastaa