25 thoughts on “Tänään on Lapislatsulia-päivä!

 1. Marjo Haikonen says:

  Lämpimät onnittelut uuden levyn ilmestymisen johdosta ? ihana viikonloppu tiedossa siis. Milla tuossa ajatteli ääneen että sitten kun mennään Juhan konserttiin niin onkohan Juhalla uudet nimmarikortit kun uus levykin ilmestyy… taisit kerran mainitakin että silloin ne vaihtuu.
  ..kun se posti nyt tulisi ajoissa, iltavuoroon meno..

 2. Satu says:

  Täällä vielä odotellaan, mutta radiomaistiaisten perusteella kuulostaa juuri niin hyvältä kuin odotinkin. Onnea PLATINASTA!

 3. Juhani says:

  Jes! Löysin jo lempparin; ”Kanssasi sun”. Mahtavaa! Kiitos!

 4. Elina says:

  Piti oikein istua ja kuunnella rauhassa. Kyllä on aitoa lapislatsulia:) Koskettaa ja naurattaa, tekemisen ilo ja sielukkuus välittyy kotisohvalle. Ei voi kun vannoa Aitoa rakkautta:D ja KIITOS!

 5. Nanna says:

  Mahtavaa! Kiitos, että jaat palan ajatuksistasi laulujesi kautta meille. <3

 6. Sari says:

  Suuren suuri kiitos taas jälleen kerran aivan mahtavasta levystä <3 Itkemättä en tätäkään levyäsi läpi kuunnellut…miten sä teet tän…kerta toisensa jälkeen…=) Uskomattoman ihana olet <3

 7. Henna Pöntinen says:

  Aivan mahtava levy. Soi juuri cd-soittimessa. Mielettömän kauniita kappaleita ja todella saa ajattelemaan. Niin mahtava levy,että oon tyytyväinen kun tuli haettua heti julkaisupäivänä. Kyllä Juha vaan osaa tehdä musiikkia. Kiitos Juhalle upeasta levystä!

 8. leila says:

  MÄ TAHDON KUULLA SEN UUDEN LEVYN HUOMENA .

 9. TIINA says:

  Tiiätkö mitä, levysi on ihana!!!! Automatka taittui mukavasti levysi kanssa.piti pysähtyä ysitien varteen itkemään pidä sydämestäs huolta biisiä! Mikään ei ole koskaan koskettanu noin paljon. Sanoma puhuttelee minulle…juuri sitä mitä itsestäni mietin. Kylliksi en osaa kiittää! Juha olet ?
  -Tiina

 10. Sanna says:

  Hei! Novalla soi ”Kanssasi sun” ja oli pakko etsiä se Spotifystä ja kuunnella uudestaan. En edes tiennyt että levyn julkaisupäivä oli tänään, mikä sattuma :) Nyt loput levystä kuuntelussa ja tykkään ihan hirveästi! Kiitos Juhalle tästä upeasta levystä, jälleen jotain niin koskettavaa mutta samalla mieltä nostattavaa <3

 11. anni says:

  Kiitos tuosta levystä. Sieltä oli helppo poimia omaan elämään ja tilanteeseen parhaiten sopivat biisit, ja niiden kautta lempparit.

  Ennen kaikkea jaksan ihastella sanan ja sävelen soljuvaa soundia ja näppärää yhteistyötä- mikä biiseissäsi ei petä, teet ne sitten itsellesi tai toisten käyttöön.
  Sitä arvostan, suuresti.
  Minähän olen aina ollut raskaamman kotimaisen musiikin ystävä, mutta rehellisesti on kyllä sanottava, että radio on vaihtunut Iskelmälle, ja tahti hieman vaihtunut toiseen.
  Elämänmakuisten sävelten kanssa on jotenkin mukava kulkea omaa arkea.
  Jokaisena päivänä löytää sanasta toisen merkityksen, kaikkihan kuitenki on helppo peilata oman elämänsä kautta.
  Peilaa niin syvälle, kuin uskallusta on.
  Musiikki toimii siinä aina.
  Ilon tuojana, terapiaistuntona, surun karkoittajana, ihan mitä tahansa.

  ”Paremmat päivät”. Niin se on.
  Kiitos Juha.

 12. Markoboy says:

  Kiitos, Juha! Parhautta jälleen!
  Jos lapislatsuli on puolijalokivi niin tämä levy on aito jalokivi =)
  Mä olen niin ylpeä susta!
  Ja muista myös itse pitää sydämestäs huolta.

 13. Joonas says:

  Selvästi menevämpää kamaa kuin viime levyt,joka ei ihan omaan mieleen,mutta erittäin hyvän kuuloista silti. Ratapiha on paras ja kanssasi sun heti hyvänä kakkosena..

 14. Vipeltäjä says:

  VAU mikä levy! Kiitos Juha jälleen kerran!! Meni viikonloppu mukavasti levyjäsi kuunnellen…uuden lisäksi myös kaikki vanhat (no ainakin melkein kaikki ;) Olen ollut suuri fanisi aivan alusta asti ja yksi suosikeistani on kuitenkin se ihan eka levy. Tämä uusin on kyllä aivan huippu ja sen voimalla jaksaa taas rämpiä tätä syksyä eteenpäin.
  Voimia konserttikiertueelle! Kiitos että käytät saamiasi lahjoja meidän kaikkien iloksi :)

 15. Kysyjä says:

  Kirjoitan nyt tänne kun muualle ei pysty.. elikkäs miksiköhän keskustelu on ainakin omalta kohdaltani ollut pidemmän aikaa pois käytöstä siten etten pääse kirjautumaan sisälle, en pysty palauttamaan unohtunutta salasanaa enkä rekisteröitymään uudestaan.. osaako kukaan auttaa?

 16. Leena says:

  Sinä teit sen taas. Teit aivan mahtavan levyn:) Kuunnellut sitä spotifystä, mutta aion kyllä ostaa sen kunha lompakossa on taas enemmän rahaa kuin mitä siellä nyt on.

  Olen kuunnellut musiikkiasi yläasteelta saakka. Se on antanut minulle voimia erilaisissa elämäntilanteissa. Kaikkien aikojen suosikkini on Kelpaat kelle vaan. Se saa aina vedet silmiin. Yläasteella toivoin ja itkin, että minulle kävisi niin, että kelpaisin jollekin tällaisena kuin olen. Silloin minua pilkattiin ja kiusattiin koulussa. Biisi sai silloin toivomaan, että se voi olla minullekin mahdollista. Nyt itken kuunnellessani kyseistä biisia, sillä olen saanut elämääni ihmisiä, jotka pitävät minusta tälläisenä kuin olen ja biisi saa ajatteleman ”minä selvisin ja kelpaan tällaisena kuin olen ystävilleni ja poikaystävälleni” Se on hieno tunne.

  Kiitos hienosta musiikista jota teet. Jatka sitä.Haluan kuulla lisää. Vain elämää sarjassakin versiosi muiden biiseistä ovat huikeita.

  Olin kesällä Jämsässä kuuntelemassa keikkaasi Akuliinan festareilla! Oli mahtava tunnelma kiitos!

 17. Eija says:

  Niin oli!! Mahtia saada kuunteluun levy, jota on niiiin odottanut! Komia kokonaisuus!!! Onnittelut ja Kiitokset Juha & poppoo! <3

  Mulle tärkein biisi levyllä on Pidä sydämestäs huolta. Viime syksy oli tähänastisen elämäni rankin. (Kerroin siitä foorumin musiikkiosioon. En ole varma kulkeutuiko kirjoitukset sinulle asti..) Uusi laulusi tuli silloin täytenä yllätyksenä – suorastaan "liimaannuin" kuuntelemaan sitä – oli voimabiisi mulle. Olet vähän muuttanut sanoja siihen, mutta se oli hieno silloin ja se on hieno nyt!

  Muita suosikkejani levyllä on: Aito rakkaus, TSNEH, Meillä on aikaa (Ajatukset Parikanniemeen..), Ratapiha (Hienoa et oot laittanut mukaan mahdollisuuden parempiin päiviin!) ja Kanssasi sun.

  Trumpetti on kiva lisä levyllä! En ole mikään jazzinkuuntelija mutta olen huomannut, että tykkään hurjasti, jos musassa välillä on mukana joku puhallinsoitin esim. saksofoni. Voisit harrastaa lisääkin niitä. Kuullostaa upealta ja näyttävää katseltavaa!

  Suurin ylläri oli levyn nimikkobiisi. Ei ihan sellainen, millaiseksi sen mielessäni olin kuvitellut.. Hauska tarina kyllä. Vauhdikas "välisoitto". Jännä nähdä miltä meno lavalla näyttää livenä.. Biisistä tuli mieleeni juttuja omasta lapsuudestani =) Mummuni unohti viedä (tyyliin Pappa-Tunturilla kirkonkylälle hoitamaan asioita) lappusen, jolla olisi saanut markan poikineen. Mummu harmitteli juttua tosi pitkään mutta vaariani vaan nauratti: "Mihinkä me niiden rahojen kanssa oikein oltais jouduttu?". Vaarillani oli muutenkin mainio suhtautuminen rahaan. Tässä vielä pari toteamusta hänen suustaan: "Mikään ei ole kallista minkä rahalla saa!" ja "Lapsi ei ole terve, jos se ei riko vähintään viiden markan edestä jotakin joka päivä..". Ikävä heitä kumpaakin.

  Loistava on myös uusi musavideo! Eduksesi olet esiintynyt töllössäkin:)
  Tsemppiä ja Iloa kiertueelle!!!

 18. Juha Tapio says:

  Kiitos Marko, mä yritän muistaa… Onneksi saan olla tekemisissä sydämellisten ihmisten kanssa.

 19. Juha Tapio says:

  Kiitos. Paremmat päivät vaikka sydän märkänis. Aina.

 20. Marko says:

  Hei Juha,
  Olen aivan fiiliksissä TSNEH-biisistäsi. Se on aivan mahtava. Luin päivän Hesarista haastattelusi ja toivon, että teet jatkossakin yhtä iloisia ja rytmikkäitä kappaleita. Onnesta ja rakkaudesta saa ja pitää laulaa hyvällä fiiliksellä. Olen ollut parisuhteessa 25 vuotta ja välillä unohtuu kertoa vaimolle tunteistani ja siitä miten häntä rakastan. TSNEH-on aivan huippu biisi kertoa rakkaudesta ja kiintymyksestä. Olen viime päivinä käyttänyt sitä omien tunteiden kertomiseen, varmaan vähän liikaakin, mutta siitä vain tulee niin hyvä mieli. Kiitos Juha sinulle hienoista lauluistasi. Toivotan sinulle oikein energistä ja valoisaa mieltä.
  Terveisin uusi fanisi Marko 44 v.

 21. Paula Toivanen says:

  aivan loistavaa! aina syntyy vain parhaita levyjä eikä ikinä joudu pettymään, kiitos Juha!

 22. Juha Tapio says:

  Kiitos, munkin mielestä tää levy on paras! Ja nunnan.

Vastaa