5 thoughts on “Tänään Tykkimäki!

 1. Henrik Ohlis says:

  Jalat alkavat pikkuhiljaa tavoittaa maata. Kiitos sinulle ja bändillesi. Päivä oli ikimuistoinen. Se säilyy helmenä elämäni loppuun asti. Sinun koskettavat ja sydämeen käyvät laulut puhuttelivat meitä kaikkia. Ja se ”Kaksi vanhaa puuta”…huh…huh…

 2. Riina says:

  Kiitos Juha mahtavasta konsertista! Kyllä ne sun biisit vaan koskettaa niin syvälle sydämeen, ja sun musiikkia kun kuuntelee, tietää että laatua tulee. Kiitos, olet mahtava!

 3. Juha Tapio says:

  Kiitos Henkka, meille oli myös iso juttu olla mukana, kaikkea parasta matkaasi!

 4. Eija says:

  Hyvä Te! Ja Hyvä Henkka! Olihan hienoa saada olla mukana!!

  Tykkimäkeä ensin suunniteltiin, mutta päivä ei ollut meille sopiva. Onneksi löytyi Parikanniemi! Nätti paikka ja ”ulkopuolisenakin” pääsi hyvin lämpimään tunnelmaan sisään. Meidän pieni mies löyti kavereita trampalta.

  Jep, illan Helmi oli kyllä ”Kaksi puuta”! Voin vain kuvitella millaiset fiilikset Henkalla ja vaimollaan oli kultaisessa pitkässä avoautossa istuessa kukkaseppeleet päässään ja Juha poikineen soitti taustalla. Aivan Ihanaa!!! Voi sitä kyyneleiden määrää! Näytti että kaikkien silmät kostui – miestenkin! Yleisössäkin elettiin selvästi vahvoja tunteita.

  Oma tytär on menossa elokuussa naimisiin. Voi miten toivotaan heille onnellista, siunattua ja pitkää liittoa! Voisivat sitten kanssa kyyneleet silmissä, hymyssä suin kuunnella Juhan ”Kaksi vanhaa puuta” <3

Vastaa