3 thoughts on “Tavastialla soi huomenna klo 21.30!

 1. Marjo Haikonen says:

  Kyllä, Tavastialla soi ja komeasti soikin, KIIIIITOSSSS!!!! Kiitos sulle Juha ja bändille ja kaikille taustatyöntekijöille!!! Keikka oli juuri sitä mitä odotinkin, n. kolmannelta seisomariviltä näki ja kuuli hyvin:) Kiitos myös nimmareista, Millan ja Aijankin puolesta, sekä yhteiskuvasta! Aina se näköjään on niin jännittävä paikka että senatkin meinas mennä sakasin, haha!! OIKEIN HYVÄÄ JA RENTOUTTAVAAKIN KEIKKATAUKOA, ja vielä kerran Hyvää JOulua sulle, perheellesi sekä bändin pojille!! ps. toivottavasti pikkulahja maistuu ja lämmittää :)

 2. Ronja says:

  Suurkiitos keikasta! Oli elämäni ensimmäinen, jossa tanssin, hypin ja huusin. Ensimmäinen kerta, kun uskaltauduin tekemään jotain sellaista ilman suurta itsekontrollia. Vapauttava elämys. Kiitos.

  Kiitos myös yhteiskuvasta. :)

  Terv,
  ”yksi siitä tyttöporukasta”

 3. Terhi says:

  Olen niin pettynyt, kun en päässytkään keikalle. Liput jäi käyttämättä :( Kuumeessa olin ja tarkoitus oli miehen kanssa lähteä, mutta hänkin tuli kipeäksi. Yksin en yksinkertaisesti jaksanut täältä hyvinkäältä :( Buranan voimalla olisin tullut, jos mies olisi ollut terve ja olisi autolla päästy.
  Monta keikkaa olen nähnyt ja kuullut, mutta olisin tämänkin mielelläni kokenut. Rentouttavaa keikkataukoa sinulle Juha ja kiitos ihanista hetkistä kanssanne <3.

Vastaa