Terveisiä puristimesta!

Jaa että mitä täällä nyt prässätään ja puristellaan? Lauluntekijääpä tietenkin hänen poimiessaan oksilta laulujen aihioita tavoitteenaan lingota niistä maukasta ja soljuvaa eliksiiriä. Työ etenee tunnelman vaihdellessa huikeasta innostuksesta siihen että pillit pussiin ja oikeisiin töihin. Kolmisen kymmentä jonkinlaisen hahmon löytänyttä laulelmaa on hyppysissä, muutama niistä on sellainen että niiden esittämistä kesän keikoilla jo oikein odottaa. Keikat muuten julkaistaan lähipäivinä, tarkkailkaa kalenteria! Palaan kitaranmuotoisen sorvini ääreen, nauttikaa viikonlopusta!

6 thoughts on “Terveisiä puristimesta!

 1. Marjo Haikonen says:

  Heipsan!
  Ihana kuulla että uusia kappaleita noin paljon syntynyt :) toivottavasti keikkalenterissa vilahtaisi Vihti tai sen lähikunta, mutta pidemmällekin sua kyllä lähtee kuuntelemaan ja katselemaan ihan mielellään!
  Milla tuossa mietti yksi päivä että onkohan Juhalla jo ikävä keikkalavoille ja meitä faneja, vastasin että ooon varmaan… :)

 2. Suvi Helanen says:

  Ai että kuulostaa hyvältä, lupaavalta, odotuksia ihkusti nostattavalta! <3 Keep on!

 3. Juha Tapio says:

  Voit kertoa Millalle että on! Itsekseen kun kehittelee biisejä niin tuntuu aivan huipulta jo pelkkä ajatus että saa soittaa kavereiden kanssa elävää musiikkia kanssaihmisille.

 4. Jukka Röppänen says:

  Moi Juha!
  Pikku veljeni kuoli muutama viikko sitten todella nopeasti levinneeseen syöpään ja olemme tässä lauantai iltana avovaimon kanssa valinneet biisejä hänen iPodistaan hautajaisissa soitettaviksi. Aiomme tehdä muistojuhlasta veljeni näköisen ja siksi siellä mm. soi hänen lempimusiikkiaan – rauhallisemmasta päästä tietenkin. Veli oli innokas keikoilla kävijäkin ja kertoi joskus viime talvena, että tykkäsi paljon musiikistasi – sen huomaa tämän laitteen sisällöstäkin. Avovaimonikin, vaikka ruotsinkielinen onkin, on paljon kuunnellut biisejäsi ja sitä kautta minäkin olen enemmän tutustunut musiikkiisi. Futistaitojasi pääsin eräissä ikämiehissä todistamaan muutama vuosi sitten ennen muuttoani toiselle paikkakunnalle – edellä mainitun naisen vuoksi…
  Jaarittelut sikseen, ajattelin vain kertoa, että musiikkisi on tehnyt paljon hyvää läheisilleni. Veljeni muistoksi tulemme soittamaan ainakin biisit Aurinko ei laske, Ohikiitävää, Rakkaus ei kuollut ja Toiveista rippeet.
  Aurinkoista kevään jatkoa ja mikäli vielä pelailet samassa porukassa, terkkuja äijille!
  -Jukka, myöskin komeasti kalju ;)

 5. Juha Tapio says:

  Moi Jukka, otan osaa suruusi. Vien terveiset perille, tsemppiä!!!

  Juha

Vastaa