Terveisiä Turust!

Täysi Logomo tänään ja huomenna sekä Skanssi huomenna klo 14. Juhlat käyntiin! Muut kuin Turkuun saapuvat: eilinen tv-konsertti nähtävissä ruutu.fi!

14 thoughts on “Terveisiä Turust!

 1. Maria Bres says:

  Turku kiittää jo väliajalla! Hieno tunnelma.

  P.S. Kitaristi-Mikko on söpö. ;-)

 2. VE-katsoja says:

  Hei!
  Tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta täältä ehkä todennäköisimmin saan vastauksen…
  Eli siis kun oon lukenut että Leri Leskinen ”vastasi” Vain Elämää:n biisien sovituksista, niin mitä se käytännössä tarkoittaa? Kuinka paljon teillä artisteilla oli loppupeleissä sanavaltaa kappaleita tehdessä, minkä verran saitte itse vaikuttaa niihin? Tuntuu jotenkin hölmöltä, että joku muu päättäisi millaisen version artisti esittää. Että joku toinen tekisi biisin, ja artisti ”vain” laulaa sen. Katsoja kun kuitenkin automaattisesti olettaa artistin tekevän valitsemastaan kappaleesta itse omanlaisensa, sellaisen kuin haluaa.
  Toivon pikaista, ja täysin rehellistä vastausta (jonka uskon kyllä sinulta saavani) tähän kysymykseen! :)
  Rauhallista joulun odotusta, muista levätäkin välillä! ?

 3. Satu says:

  Aivan ihana konsertti Turku logomossa 7.12 ,artistina Juha Tapio on aivan megaluokan esiintyjä.Ottaa yleisön aidolla ihanalla persoonallaan ja upealla äänellään sekä ilmaisutaidollaan unohtamatta ammattitaitoista bändiään joka vakuutti osaamisellaan.Konsertti sai herkistymään ja miettimään elämän tärkeitä perusarvoja,SUURI KIITOS SYDÄMELLISEN UPEASTA KONSERTISTA:

 4. Riitta Ahomäki says:

  Ikävää, ettei pääsylipun lunastanut saa ”valita” tapaa, miten nauttia musiikistasi. Tunsin itseni ulkopuoliseksi ja koin joutuneeni silmätikuksi, koska jatkuva taputtaminen ja elämöinti ei kuulu minun konserttikäyttäytymiseeni. Tykätä voi matalammallakin profiililla.

 5. Carita says:

  Hieno konsertti, mesmerized by Mikko Virta’s feet and moves :) Kiitos!

 6. Juha Tapio says:

  Joihinkin biiseihin artisti vaikutti enemmän, toisiin vähemmän, yhteispelillä ne tehtiin. Kaikista biiseistä ei välttämättä heti saa kiksejä eikä löydä sopivaa lähestymistapaa, silloin Leri oli enemmän vastuussa, joissakin biiseissä taas itselleni oli selvää miten halusin ne vetää. Ei siinä sen kummallisempaa.

 7. Juha Tapio says:

  Ai, kenen silmätikuksi? Itse sanoin heti konsertin alussa, että jokainen saa olla niinkuin hyvältä tuntuu, istua ja kuunnella tai jorata mukana. Mulle matala profiili on ok, jos taas jotkut muut kahden ja puolen tunnin konsertin aikana nousevat jaloilleen muutaman biisin aikana, on sekin mielestäni ok eikä vielä aseta ketään erilaiseen asemaan. Musiikki on rajaton riemu ja kukin nauttikoon siitä kuten parhaaksi kokee.

 8. Marjo Haikonen says:

  Heipsan!
  Voin täysin yhtyä Maria Bresin mielipiteeseen, kitaristi-Mikko ON söpö, molemmat Mikot, ihania ihania ihania!!!!! Ja tänäänhän heidät taas näkeekin :) ja tarkennetaan vielä että bändin kaikki jäsenet on söpöjä ja komeita mutta ennenkaikkea erittäin lahjakkaita ja taitavia muusikoita!!!!

 9. VE-katsoja says:

  Ok. Upeita olivat jokainen kuudesta esityksestäsi, en mä sillä! Eikä mitään valitettavaa sovituksista, mutta jäin vain miettimään tuota teidän artistien osuutta niiden teossa :) Kiva kuulla että saitte vaikuttaa niihin edes vähän ;D mut joo, ei kai sillä loppupeleissä niin paljon väliä ole, lopputulos kun on kuitenkin hyvin onnistunut.
  Tiedätkö muuten onko viimeisen jakson duettoja kuultavilla jossain muualla kuin ruutu.fi? Ei vissiin levyä ole tulossa niistä? Ite tykkäsin varsinkin sun ja Jukan Viestii -versiosta. Vedättehän sen VE-konsertissa? :)

 10. Marjo Katunpää says:

  Hyvä keikka Logomossa :) Samalla isolla syrämellä sälli vetää kuin aikoinaan -97 keikoilla jolloin itse ekoja kertoja sanat ”osui” …. vähän oli levottomat jalat ja oli pakko elää musiikin ja laulujen kanssa ;) Mutta niin se vaan on että ”mitä silmät ei nää….” -Kiitos taas!!

 11. Satu says:

  Yleisön reagointi on esiintyjälle tärkeä palaute esiintymisen onnistumisesta/epäonnistumisesta,ja koin itse henk.kohtaisesti konsertissa rentouden ja hyväntahtoisuuden /leikillisyyden .Kappale kaksi vanhaa puuta tulee soimaan pienimuotoisessa häätilaisuudessamme ykkösbiisinä 12.12.13 kun sanomme toisillemme tahdon rakkaani kanssa .

 12. Juha Tapio says:

  Näin on, levottomat jalat keikoilla sallittakoon!

 13. Toinen Satu says:

  Kiitos tuhannesti sekä Logomon että Skanssin keikoista! Oli ihan mahtavaa ja kaiken matkanteon arvoista! Taas jaksaa. :)

Vastaa