Tervetuloa ystävät, tässä pikku muistiota lauantai-illalle!

juha_mn
– Yhteisen juhlahetkemme tyyssijan eli Helsingin Jäähallin osoite on Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 HKI.
– Keikka, yhteislaulu ja joraaminen alkaa tasan klo 20. Halli tulee täyteen, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle. Ulko-ovet avataan klo 18, katsomot aukeavat klo 18.30.
– Jos mahdollista, tule paikalle julkisilla kulkuneuvoilla, näin vältämme parkkiruuhkan.
– Konsertti kestää n. 22.40 saakka, sisältäen 20 minuutin mittaisen väliajan sekä erikoistehosteita.
– Salamavalon käyttö ehdottomasti kielletty!
– Ylivoimaisen hienoa kun tulet, me odotamme Sinua!

16 thoughts on “Tervetuloa ystävät, tässä pikku muistiota lauantai-illalle!

 1. Auli Pyykkö says:

  Täällä Pohjanmaalla just pakkaillaan, suuntana pääkaupunkiseutu jo tänään.

  Ylivoimaisen hienoa päästä paikalle. Tiedän jo etukäteen huomisesta illasta tulevan ikimuistoisen ihanan <3
  Juuri nyt on just sellanen tunne kuin lapsena ennen joulua :)

 2. Salla Uusitalo says:

  Suunnattomasti lämpöä, iloa ja rakkautta lauantaille!

 3. Ihan vaan taiteilija Tapiolle says:

  Koitahan nukkua. Elämän hienoja hetkiä luvassa huomenna.
  Tähdet , planeetat ja kuut ovat kohdallaan ;)

 4. Noora says:

  Tätä on odotettu jo kuukausia! Olen ollut vannoutunut kuuntelijasi vuodesta 2005 ja rohkaistuin vihdoin sinulle kirjoittamaan. Kiitos menneestä ja Kiitos tulevasta(myös bändille)! Laulusi ovat suuria tunteita täynnä ja toivon saavani nauttia niistä vielä vuosia. Omaat upean lauluäänen. :) Harmikseni en ikinä muista toivoa sinulta yhtä tiettyä kappaletta soitettavaksi keikalla ja nyt on taas liian myöhäistä kun huominenkin konsertti kolkuttelee ovella. Kyseinen kappale on Vaari, joka on kulkenut vuosia mukanani ja haikeasta tunnelmasta huolimatta antaa paljon toivoa. Rakastan vaariani ja häntä aina ajattelen kun Vaari-kappaletta kuuntelen. Yritän ensi kerralla muistaa toiveeni laittaa hyvissä ajoin. :) Huomiseen! :) <3

 5. Anmari says:

  Eipä tule uni, kun on tiedossa jotain niin huikean ihanaa! Tätä konserttia on odotettu ja sinua Juha ikävöity. ;)

 6. Katriina says:

  ”Herätys on nyt, uni häviää…”
  Tätä päivää on odotettu niiiin paljon. Fiilikset ovat ihan katossa. Kohta startataan Pohjois-Hämeestä kohti Helsinkiä. Käsittämättömän hienoa päästä tänään kokemaan jäähallin konsertti. Täällä ollaan valmiina hyppäämään tunteiden vuoristoradan vaunuun riville neljä ;-)
  Jarrumiestä ei tarvita, nyt annetaan mennä :-)
  Tästä tulee Suurenmoinen Ilta!

 7. Marjo Marttinen says:

  No niin, meillä täällä kotona soi uusin kokoelma ja fiilikset on. No ne on :D voit arvata!! Iltaa ootellen!! Ihanaa Jäähallipäivää Juha sulle ja mahtavaa keikkaa itse maestrolle ja bändin pojille ja…ihan KAIKILLE!!!!!!

 8. Juha Tapio says:

  Keväällä on meillä on keikkatauko, mutta siitä huolimatta kevääseen sisältyy yksi konsertti, ja siinä konsertissa soitetaan Vaari. Lisää tietoa lähiaikoina!

 9. Fiiliksissä says:

  Kiitos keikasta. Jäi mahtava olo keikan jälkeen.

 10. Mollamaija says:

  Hei

  Matkustimme 22.11.2o14 Itä-Suomesta Juha Tapion konserttiin ja maksoimme matkasta ja lipuista, joiden piti sisältää istumapaikat, lähes 100 euroa henkilöltä. Mutta kuinka ollakaan, nähdäksemme orkesterin ja solistin, jouduimmekin katsomaan ja kuuntelemaan esitystä lähes koko ajan seisaaltamme. Jos istahdimme, emme edessä seisovien, heiluvien ja käsiään heiluttavien muutaman henkilön takia nähneet esiintyjistä mitään! Juha Tapio ”antoi luvan” (jopa kehoitti) moiseen käytökseen. Miksi permannolle myytiin ollenkaan istumapaikkoja, jos tarkoitus olikin kuunnella konserttia seisten? Jos olisimme moisen tienneet, olisimme jääneet kotiin. Sääliksi kävi myös niitä lapsia, jotka eivät seistenkään nähneet mitään.

  Ei kai taiteilija Tapio pelännyt, ettei hän pelkästään omalla esiintymisellään saa konserttiin tunnelmaa, vaan sitä piti etsiä moiseen ”tekohurmokselliseen” käyttäytymiseen kehottamisella? Eipä (onneksi) suurin osa yleisöstä moiseen käytökseen haksahtanut. Meille vain sattui edessämme heiluneiden henkilöiden osalta huono tuuri.

  Onneksi konsertin pelasti Vesa-Matti Loirin ilmestyminen, muuten rahat olisivat menneet tyystin hukkaan. Hänen takiaan kannattikin nousta seisomaan. Juha Tapio voisi ottaa oppia Loirilta. Loiri on suosionsa ansainnut juuri konstailemattomalla esiintymisellään ja käyttäytymisellään. Loirin ilmestyminen ja Tapion muutamat kappaleet, joita edessämme heiluneet henkilöt malttoivat kuunnella istualtaan, olivat toki antoisaa kuunneltavaa.

  Sen päätimme, ettemme toista kertaa aio paria sataa kilometriä matkustaa ihmisten selkiä ja heiluvia käsiä katsomaan. Tapion levyjä voimme, jos vielä haluamme, kuunnella toki kotonakin! Maku tosin meni nyt niistäkin.

 11. Minna Partanen says:

  Kiitos ja kumarrus ihanista kylmistä väreistä, hehkuvista poskista, kyyneleistä silmänurkissa, nauruista, ilosta, riemusta.. Oli suurenmoisen supermahtavaa olla mukana!!
  Vaikka en olohuonekeikkaa voittanutkaan, lauantaina olo oli kuin olisin olohuonekeikalla ollut, niin kotoisa ja.. IHANA oli tunnelma.
  Jälleen nieleskelin kyyneleitä Kaunis ihminen kappaleen aikana. Kunnon itku oli tosi lähellä kun kerroit Juha urasi alkutaipaleelta mm. junamatkoista, ja palavasta halustasi soittaa ja laulaa. Kun katsoin sinua siinä jäähallin lavalla ja ajattelin että siinä sinä olet, niin oikea mies niin oikeassa paikassa <3
  Ihan jokaista teistä oli levollista kuunnella ja katsella, huippuja ootte!!!!! Vierailevat tähdet mukaan lukien!
  En tiiä huomasitko konsertin loppuvaiheessa kun vauhdikkaasti juoksit lavaa kohti, pääsin antamaan läpsyn, osui olkapäähäsi.. Anteeksi! Toivottavasti ei sattunut! (Sulla on kyllä vahva hauis :) )
  Näemme pikkujoulupiknikissä Oulussa viikon päästä, sydämellisesti tervetuloa!!
  TSNEH :)

 12. Salli says:

  Kiitos upeasta keikasta jäähalilla! Odotukset täyttyivät (jälleen kerran) niin minun, äitini, poikaystäväni kuin bändikaverini osalta. :)

  Tätä on varmasti kysytty muutamaankin otteeseen, mutta jos sinulle lähettää Kaikun kautta postia joko meilillä tai etanapostilla, pääseekö se turvallisesti perille luettavaksesi?

 13. Jesse Pylväläinen says:

  Hei Juha, ja kiitos upeasta keikasta Helsingin Jäähallilla 22.11.! Haluan jakaa tarinani, sillä lauantainen konsertti ja koko tuotantosi sai aivan uudenlaisen merkityksen perheessämme lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

  Olimme avovaimoni perheen kanssa ostaneet liput keikalle helmikuussa, ja maaliskuussa saimme tietää, että avovaimoni odottaa lasta. Laskettuaika oli marraskuun 19. päivä, ja jännitys oli suuri, sillä emme tienneet pääsemmekö katsomaan keikkaasi. Avovaimoni jopa ajoittain stressasi sitä, että ”mitä jos vauva syntyy ajallaan, jää taas monen vuoden takainen haave Juha Tapion konsertista kokematta.”

  Vauva ei kuitenkaan vielä lauantaihin mennessä ollut antanut merkkejä tulostaan, joten suuntasimme kohti Jäähallia. Keikasta ei ollut kulunut kovinkaan montaa biisiä, kun avovaimollani alkoi supistukset (joista hän tosin kertoi minulle vasta ”puoliajalla”). Tauon jälkeen aloimme kellottaa supistuksia, ja mitä lähempänä keikka oli loppuaan, sitä tiheämmin supistukset tulivat. Keikan lopussa supistukset tulivatkin jo 5 minuutin välein, ja saimme lähteä keikalta lähes suoraan synnytyssairaalaan.

  Tahdomme kiittää sinua ja bändiäsi mielettömän upeasta keikasta! Kiitämme myös äärimmäisen tehokkaasta kivun lievityksestä, sillä hädintuskin edes tajusimme, että nyt on tosi kyseessä, kun musiikki vei kaiken huomiomme ja näin ollen avovaimoni ei tajunnut supistusten voimakkuutta. Tuntuu todella uskomattomalta, että olimme lauantaina katsomassa keikkaasi, ja jo sunnuntaiaamuna klo 5:30 saimme pienen pojan ensikertaa syliimme. KIITOS <3

 14. Juha Tapio says:

  Huh huh :) Onneksi olkoon, iloa ja varjelusta perheellenne!!

 15. Juha Tapio says:

  Kaiun kautta lähetetty posti saapuu turvallisesti minulle!

Vastaa