Tonttu-ukot hyppivät pitkin Suomea!

unnamed-1

Harjoitukset on pidetty, luvassa viikon verran harrasta(maamme) jouluiloa kylissä ja kaupungeissa!

20 thoughts on “Tonttu-ukot hyppivät pitkin Suomea!

 1. Mari Latvala says:

  Tennareissa hyvät ( pun. ) paulat! ;-) :D & Jaksuja iltaan! ~ Tampereen nurse

 2. Auli Pyykkö says:

  Voi tonttu- ukot, teitä odotetaan, kyliin ja kaupunkeihin :)

 3. Anmari says:

  Sitä jouluiloa, lumoavaa joulutunnelmaa ja ihanaa Juhaa odotellaan jo Laukaan suunnalla!!

 4. Eija says:

  Yes, mukana myös puhallinsoittimia. Yksi toiveeni siis taas toteutuu:) Tervetuloa Tonttu-ukot! Reittihän tälle kylälle jo tuttu..;)

 5. Katriina says:

  KIITOS, Juha, tsemppiterveisistä :-) Terveiset tulivat perille iloisen perheen kotiutuessa onnistuneen konsertin jälkeen lauantai-iltana. Ne lämmittivät kovasti mieltä ja varmasti auttavat eteenpäin. Kuva on nyt ”paraatipaikalla”, jotta katse osuisi siihen mahdollisimman usein ja tsemppihenki pysyisi yllä.
  ”Luovutuskuvat” olivat onnistuneet erittäin hyvin ;-) Olisinpa itse saanut olla mukana tuossa hetkessä.

  Sinussa on valoa ja voimaa :-) Kiitos siitä.

 6. Ritva says:

  Mä niin unohdin tilata sen nuottikirjan :( Onko Team Lasse huomenna paikalla ?

 7. Mari Latvala says:

  Ihanaa & tervetuloa huomenna Treelle! Lämmöllä odotamme täyteen tupaan! ;-) ~ Tampereen nurse

 8. -mallu- says:

  Voi jos 15.12 Tampereella vielä kuulisi kirkossa sen ”Toisella puolen virtaa” kappaleen. Minulle todella tärkeä kappale, vaikkei niin jouluinen olekaan. Sopisi vain niin hyvin kirkkoon esitettäväksi.

 9. Katri says:

  Kiitos ihanasta konsertista Tampereella <3 jos olisin tiennyt, että tulet moikkaamaan faneja niin en olisi lähtenyt niin pian.

 10. Hanna Repo says:

  Kiitos Juha Tampereen konsertista! Voisitte ottaa trumpetistin useamminkin mukaanne – täydentää hyvin loistavaa tiimiänne :). Suurenmoisen elämän sovitus oli ihan huikea! Kiitos ja enkeleitä jouluunne<3.

 11. Mari Latvala says:

  Kiitos Tampesterin keikasta & hyvää joulun odotusta sinun perheelle! :) ~ Tampereen nurse ( ujoin ) !

 12. Saana says:

  Kiitoksia aivan ihanasta illasta Aleksanterin kirkossa! <3 Kyyneleet nousivat silmiin upeista tulkinnoista, Juha olet mahtava!

 13. Ritva says:

  Taas yksi vuosi lähentelee loppuaan. Vuoteen 2014 on mahtunut paljon mieleen painuneita keikkoja.Ensi vuonna jatketaan … Eipä muuta kuin kiitos ja kumarrus! <3

 14. Mari Latvala says:

  Ratkiriemukasta Turun joulukirkko iltaa!! Iloa & rakkautta ;-) ! 17.12. Vammala kutsuu/ mukavan lähellä Tamperetta,että pakkohan sinne on tulla! ;-) ~Tampereen nurse

 15. Katriina says:

  Kaisa ja Tero toivat sangen piristäviä terveisiä Tampereen konsertista :-) Kiitos :-)

 16. tanja k says:

  Harmittavaisesti en ehtinyt paikanpäällä kiittää keikasta ja Joonaksen viesti varmasti tuli perille, mutta Kiitos taas kerran ihana Juha ja loistavat bändin jätkät! Oli pari kertaa tunne, että sulan siihen kirkon penkille. Ihania tulkintoja ja tietty ihan erilaista meininkiä mitä vuoden varrella. Joulu iloa teille ja läheisillenne ja turvallisia kilometrejä . TSNEH ( sekin oli loisto veto :D )

 17. Marjo Marttinen says:

  KIITOS IHANASTA MIKAELIN KIRKON KONSERTISTA! Trumpetisti sopi täydellisesti tiimiin, ja soitto oli korvia hivelevää! Ihanat joululaulut, ja mitkä IHANAT pehmeät, kirkkoon sopivat sovitukset omista ”lapsistasi”! Jouluylläriä antaessani en muistanut toivottaa: rentouttavaa ja hyvää keikkataukoa, nähdään viimeistään ensikeväänä!! ?

Vastaa