Tulossa viikonloppu, tulossa keikat ja riemukkaat illat!

Toiseksi viimeistä rupeamaa tälle kesälle viedään seuraavasti: perjantaina Euran Sieravuori, lauantaispesiaalina mies ja kitara-keikka Lappajärven Kyrönniemessä akustisilla Pyhä Yksinkertaisuus-festareilla n. klo 18, ja myöhemmin samana iltana vielä bändimme kokoontuu ilostuttamaan Parkanon Käenkoskelle. Tapaamisiin edellämainituissa!!

19 thoughts on “Tulossa viikonloppu, tulossa keikat ja riemukkaat illat!

 1. Minna Partanen says:

  Lappajärvellä nähdään! Sattui sopivasti kylpyläviikonloppu sinne päin :) Hyvä kun mainitsit kellonajan, nyt tietää ettei suoraan autosta tarvi paikalle pinkoa, ehtii hengähtää kylpylässä hetken ja tulla hehkeänä paikan päälle ;) On ihana nähdä ja kuulla vielä!

 2. Sanna says:

  Muistutuksena, voisiko ”Ihmeen” soittaa Sierravuoressa? :)

 3. Pia says:

  Kysyin Sieravuoresta, niin showtime kuulemma klo 24. Melko myöhään.. Noh, hyvää kannattaa odottaa ?. On vaan lauantai aamu sitten aika vaikee muutaman tunnin unilla, ?

 4. Eija says:

  Moi taas! Hävettää hieman kirjoitella Taas tänne..mutta nyt olis asiaa..kin.. :)

  Aulin kanssa oli juttua myös JT-keikkojemme määrästä. Kumpainenkin meistä oli mennyt sekaisin laskuissa joskus 25 keikan jälkeen. Eilen sitten paperille pistin (huomaa et olen vapaalla vielä tämän kuukauden) kaikki mun sun:) keikat. Niitä löytyi 38! Nyt olis sitten Suorastaan Pakko päästä vielä yhdelle mukaan, jotta voisi jäähallissa juhlia sitten myös Pyöreitä keikkoja. Aika Siistiii!!! :D

  Juu..Lappajärvi ja Syvis ollu kalenterissa jo pitkään josvaikkaonnistuisikeikkoina. Mutta nyt..ei voi mennä ku toiselle niistä. Tai sitten hätätapauksessa tiivistää PowerParkin setit yhteen..;)

  Elikkä. Tiedätkö mihinkä aikaan Leppis esiintyy Lappajärvellä? Entä Outi & Lee? Isännän sukua on kovasti siinä lähistöllä/matkan varrella. Kerran käytiin siellä kuuntelemassa Leppistä kyläilyjen kera. Olikin mukava reissu! Mietitään miten onnistuisi nyt.. =)

 5. Mari Latvala says:

  Oma weekend Juha Tapio kiertue muuttui: Eura & Parkano riittää nurselle :D!

 6. Juha Tapio says:

  En tiedä tosta Lappajärvestä kovin oaljoa, oma aikani on sovittu tuonne 18 nurkille siksi että ehdin siitä vielä Parkanoon. Tapahtuma alkaa klo 15, ensin on joku paikallinen ryhmä, sit varmaan Outi&Lee ja Jukka ja meitsi… Hienoa päästä yhteiselle keikalle noiden nuoruuteni esikuvien kanssa!

 7. Juha Tapio says:

  Paikka aukeaa klo 22, eli soitto varmaan lähempänä puolta yötä, mutta emme venytä aloitusta yhtään myöhemmäksi kuin näyttää tarpeelliselta.

 8. Juha Tapio says:

  Sama juttu :) Mutta aloitamme heti kun hetki on sopiva!

 9. Mari Latvala says:

  Kiitos kun vastasit,et jaksaa sitten hyvin ajella Tampesterista Euraan..

  Sydän kyllä lähtee irti illan musiikin aikana =) :P

 10. Eija says:

  Kiitos vastauksesta! Joo, on kyllä Melkoinen poppoo esiintymässä – tosi harvinaista herkkua saada Teidät kaikki kerralla kasaan!!! Vaikkakin..kuuntelin Leppistä ja Outia täysillä, kun en ollu susta vielä mitään kuullutkaan..:)

  Eiköhän me sinne tulla:) Hyvä kun ei tartte ehtiä ihan alkuun..mutten haluu kyllä missata Outia&Leetäkään..

  Saas nähä miten Syviksen kanssa käy..

 11. Sanna Jussila says:

  Kiitos mahtavasta keikasta Sieravuoressa! On hienoa kun olet niin tunteella mukana keikalla, sen aistii yleisössä varmasti jokainen!

 12. Eija Oinonen says:

  Hei
  Harmi, tämä viikonloppu menee ohi Euran ja Parkanon osalta. Koskas olette Porin suunnalla seuraavan kerran? Lieksassa ekakerta :), oli hieno show, kiitos!
  Hyviä illan keikkoja!

 13. Mari Latvala says:

  Olet ihanan onnellinen & iloinen mies ;).

 14. Mari Latvala says:

  Kiitos kun sain vaihtaa kanssasi muutaman sanasen Parkanossa :D

 15. Mari Latvala says:

  Tartu Mikkiin ohjelma formaatissa esitän kilpailussa pätkän sinun kappaleesta; Paremmat Päivät! <3! Kun sitä lurittelee & kuuntelee,…..tulee tunne,minulla on vielä toivoa <3!

Vastaa