Uuden albumin ennakkotilaus

netti_pieniJuha Tapion uutta albumia ”Sitkeä sydän” voi tilata ennakkoon täältä.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus voittaa albumi Juhan nimikirjoituksilla varustettuna Facebook sivuilla, jakamalla ja tykkäämällä tästä kirjoituksesta.

10 thoughts on “Uuden albumin ennakkotilaus

 1. Auli Pyykkö says:

  Nonnii, tätä mää oon niin oottanu :)

  Tilaus jätetty :)
  Ja jos sattuis vielä kerrankin oleen oikein hyvää tuuria facen kilpailussa ja tulis toinenkin levy nimmareineen….. ;)
  Itse pitäisin tietty nimmarilevyn ja kyllä ois toiselle levyllekin ottajia ihan lähipiirissä. Sen verran oot Juha suosittu, tykätty ja rakastettu meidän perheessä ja ystäväpiirissä <3

  On se niin hyvä kun ihmisellä on jotain mitä odottaa !!!
  Seuraavaksi postilaatikkoon kolahtavaa, ainakin yhtä levypakettia.
  Ja jäähallia tietty !!

  TSNEH :)

 2. Anmari says:

  Albumi tilattu..taas on jotain mitä odottaa jäähallikeikan lisäksi. Valitettavasti syksyn muut keikat ovat hieman ulottumattomissa. Kiitos Juha sykähdyttävistä keikoista 2014! Musiikkisi ja muistoiksi napattujen valokuvien voimin jaksan taas arkisen aherruksen. Parempia päiviä odottelen ja toivotan ihania syksyisiä päiviä sinulle Juha!

 3. Mari Latvala says:

  Kiitos Tampesterin keikasta & haleista! :D muuten kymppi ilta,mutta fanikuva oli jossain muualla kuin luurissa!! Ehkä parempi onni toisella kertaa :D. ~ Tampereen nurse

 4. Arja says:

  Kiitos hienosta uudesta laulusta. Oli mukava ylläri kun Annan kans laulat, sattuupi mieheni olemaan Anna fani :) Ps. Tääläkin levy tilaus laitettu eteenpäin. Innolla odotan kun pääsen kuuntelemaan. Oishan se kiva saada nimmarin kans, vaan täytyy varmaan metästellä sitä keikoilta. Jäähallin ja Oulun keikat taitaa olla niin täysiä ettei siellä ole siihen mahdollisuuksia. Otetaanpa kuitenkin varalta levy mukaan. Huono osallistua arvontaan kun ei ole tullut lähdettyä tuohon face bookkiin. Mutta eiköhän se päivä joskus tule kun nimmari kansista löytyy:)

  Pirteää syksyn jatkoa, toivoopi Arja

 5. Anne says:

  Ei millään pahalla, mutta kunpa joku kertoisi miksi nykyään suurin osa tällaisista kilpailuista tai arvonnoista on aina naamakirjassa??! Nimittäin harmittaa ja surettaa, kun en sitten voi osallistua – naamakirjassa en ole, enkä tule koskaan olemaan :-( Voisitko Juha harkita seuraavalla kerralla jotain toista tapaa..? Eiköhän tuo levy kokoelmiini kuitenkin päädy ;-)

 6. Mari Latvala says:

  <3 Mukavaa loppuviikkoa Juhalle & ratkiriemukasta syksyn iltaa Rukalla( 3.10. ) :D ~ Tampereen nurse

 7. Juha Tapio says:

  Ymmärrän pointtisi, itsekään en ole naamakirjassa enkä muissakaan vastaavissa. Tämä nyt vain sattuu olemaan ylivoimaisesti kätevin tapa tämmöinen toteuttaa, ja tämä on kuitenkin mukavampi vaihtoehto kuin se että en lahjottaisi yhtään levyä tai lippua kenellekään.

 8. Ritva says:

  Kiva yllärin oli posti tänään tuonut.Luulin et levy tulis vasta huomenna.mut hyvä näin.Tänään kuunneellaankin kuntosalilla tätä levyä.On muuten mun lemppari biisi tuo C& I. :)

 9. Juha Tapio says:

  No huomenna sem pitikin tulla mutta parempi näin kuin että olisi tullut myöhässä! Joo, Copis on mun ja bändin suosikki myös!

 10. Ritva says:

  teillä(kin) on siis hyvä musiikkimaku… :)

Vastaa