Uusi mielitiettyni!

Aikaisempien seuraan, nimittäin. Kuvassa komeilee Anders Liljeströmin käsityönä valmistunut uusi kitarani päheine Fender-vahvistimineen (upea yksilö vuodelta -59). Tuntuu kouraan ja kuulostaa korvaan ylivoimaisen hyvältä! Hienoa päästä tutustumaan tähän soittopeliin, ja hienoa myös kun saan kesän keikoilla esitellä teidät toisillenne. Myös minä ja Anders ”komeilemme” potretissa…

image

6 thoughts on “Uusi mielitiettyni!

 1. Minna Partanen says:

  Hei!
  On kyllä niin komiaa, että meinasin pudota tuolilta, hih ;)
  Suurella innolla odotan, että koittaa se päivä kun pääsen (minäkin) kuulemaan millaiset soundit uusi mielitiettysi lavalta kiskaisee..
  Upeaa kesää ja säkenöiviä keikkoja! :)
  Kuulemisiin ja näkemisiin!

 2. Marjo Haikonen says:

  VAU!!! Siinä totisesti kolme komeaa ;) ja kahden viikon päästä Naantalissa pääsee kuuntelemaan uutukaisen saundeja, hienoa :) mitenköhän sillä taipuis kanssasi kahleisiin…. (en painosta, tiiän et keikka tulee oleen mahtava vaikkette sitä esittäiskään) sulle tulee niin paljon erilaisia toiveita et huh huh…. :)

 3. Ami Tuomrila says:

  Mies ja kitara vaikuttava näky…varmasti kuulostaa myös yhtä hyvältä!

 4. Jaana Laitinen says:

  Siunattua kesäkiertuetta,toivottavasti ehdin/pääsen
  edes yhdelle keikallesi Juha-Tapio tämän kesän aikaan =)

 5. Eija says:

  Juu, komia on uusi skitta – onnittelut siitä! No, ei teissä poitsuissakaan mitään vikaa oo. Et Juha taida kohta enää mahtua kovin pienille lavoille soittopeliesi kanssa.. ;)

  Mukavasti keikkojasi tulossa tännekin suunnalle:) Valitettavasti ei riitä varallisuus käydä niissä kaikissa.. (Ku pittää ostaa ruokaaki lapsukaisille ja kateille.) Lappajärvellekin tekis kyllä mieli.

  Antoisia rämpyttelyhetkiä! Nährään!!

 6. Päivi says:

  Upea soitin. Pakko tässä kommentoida ja pyytää apua kun en löydä muuta kanavaa. Onko muuta kuin tuo keskustelufoorumi jonne voisin kiireellisen asian itse JT:lle viestittää? Ei tavallinen posti, ja olen jo levy yhtiön kahdellekin eri henkilölle asiasta laittanut postia vaan varmaan liian vähäpätöinen sillä ei mitään ole kuulunut.

Vastaa