8 thoughts on “Viikon kuluttua Lapislatsulia!!!

 1. Merja says:

  Lapislatsuli kuulostaa aivan ihanalta jo ennakkoon kuultuna! Taas aivan mahtavan koskettavia biisejä, ihan kuin laulaisit taas elämästäni, toiveistani..
  Innolla odotan levyn ilmestymistä ja tulevia keikkoja, KAUNIS KIITOS SINULLE!

 2. Marjo Haikonen says:

  Komiaa viikonloppua Juhallekin!! En halua mitenkään mainostaa mutta kun tänään alkaa Vain elämää ja viikon päästä tosiaan sun uusi levy tipahtaa postilaatikkoon niin eipä parempa synttärilahjaa voi toivoakaan, synttärit siis tuossa välissä… :D

 3. TIINA says:

  Kiitos samoin siulle Juha!laitahan kuvaa ti julkkarikeikalta.levy tulee kotia ja luulen et sitä kuunnellaan taukoamatta. :)

 4. adele says:

  Juha, Kiitos tämän iltaisesta vedosta Vain elämää-ohjelmassa.
  Sait jokaisen sanan elämään ja merkitsemään – sydämeltä sydämelle.
  Se oli daimondia! Innolla odotan jo seuraavaa lähetystä!
  Siunauksin
  Adèle

 5. Pia says:

  Kun vaan malttais vielä hetken odottaa! Teaseri iltalehden sivuilta on ollut ahkerassa soitossa. :) Ihanaa kun Pidä sydämestäs huolta pääsi levylle mukaan! Siunausta ja nähdään! :)

 6. Henna Pöntinen says:

  Mä oon tykännyt,oikeastaan rakastanut musiikkiasi jo vuosia ja kahdella keikalla ollut. Kummallakin kyllä kyyneleet valui osan biisien aikana ja olisi aikomus taas tulla tänäkin vuonna keikalle . Uutta levyä tietenki odotan todella kovasti ja pitäähän se heti kaupasta noutaa itselleni kun ilmestyy muiden levyjen joukkoon. Osat laulunsanoista koskettaa todella syvälle kun pystyy samastumaan niihin todella paljon kun tuntuu kuin ne kertoisi omasta elämästäni. Kirjaasi en ole vielä kerinnyt tutustua,mutta sekin on hankittavien listalla.Muistan kun eilisen päivän kun kuulin kappaleen kaksi puuta ja sen ihastuin musikkiisi,jota tulee kuunneltu päivittäin ja jotain kappaleita monia kertoja. Jatka ihanien kappaleidesi tekemistä pitkään ja ilahduta meitä upealla musiikillasi.

 7. Anu Oosi says:

  Olipa tosi hyvä levyn julkistamiskeikka tänään tiistaina 8.10.2013 Semifinaalissa.
  Suurkiitos sinulle Juha ja myös hyvälle bändille! Kiitos myös radio Novalle, kun järjesti tilaisuuden/kilpailun.

  Nyt ootellaan perjantaita, että päästään kauppaan ostamaan tuo uusi levy.

  Hyvää syksyn jatkoa ja voimia keikoille!
  Ps. Liput on jo hankittu Savoy teatteriin Helsinkiin 22.11.

  Terkuin Anu

Vastaa