6 thoughts on “Ylettömän hyvä yleisö Peurunka-areenalla!

 1. Orvokki Järvinen says:

  KIITOS JUHA JA KOKO BÄNDI!!!!!
  3 KERTA LAPISLATSULIAA JA EIKUN KATSOMASSA MISSÄ OLETTE SEURAAVAN KERRAN. OLETTE KERTAKAIKKISESTI HULLAANNUTTANEET KOKO SUOMI-KANSAN!!!! OLETTE YHTÄAIKAA KAIKKIEN JA VAIN MINUN!
  TOIVOTTAVASTI NÄEN TEIDÄT TAAS PIAN.
  PEURUNKA RULES , JKLÄ JA HIMOS MYÖS.KIITOS

 2. Suvi says:

  Kyllä oli tosi hyvä fiilis ja tällä olotilalla jaksaa odottaa kuukauden kun seuraavan kerran pääsen keikalle; silloin Kauhajoella. KIITOS VIELÄ KERRAN KOKO BÄNDILLE :)

 3. Eija says:

  Iso Kiitos Naistenpäivän Herkkutarjoilusta – tällainen kattaus tekee linjoillekin hyvää! ;)
  Olipas kaunis versio biisistä En mitään en ketään. Ja iloinen Joonaksen onnesta – mies koskettimien takana oli yhtä hymyä:)

  Meidän keikkakonkarien takana piileskeli ystävämme. Yritti esittää ujoa mutta ei se oikeesti sitä oo.. Paviljongissa toisessa konsertissa kanssani jo fiilisteli – ja Taas Heti keikan jälkeen kyseli et Millonkas seuraavan kerran? =)

  Juha, ootko muuten aiemmin esiintynyt Laukaassa? (Ny menossa 8. vuosi keikoillasi mukana enkä ainakaan tiedä, että sinä aikana olisit tänne ”osunut”..) Toivottavasti toi kirjoittamasi ”ensi kertaan!” tarkoittaa uutta/uusia Peurunka-juhlia!?

 4. Juha Tapio says:

  En ole muistaakseni Laukaassa aikaisemmin keikkaillut, ja ensi kertaan tarkoitti todellakin sitä, että toivottavasti Peurunkaan ehdittäisiin joskus uusiksi, paikka oli positiivinen yllätys!

 5. Eija says:

  No Oli sit Jo aikakin!! Peurunka Areena on kylläkin melko uusi juttu.. Mut KivaKiva! Näitä ja muitakin ootellessa.. =)
  Tsemppiä keikkailuun!

Vastaa