4 thoughts on “Ylihyvää viikonloppua!

 1. Tiina says:

  Ihan mahtavan setin vetäsitte eilen Himoksella. Eturivipaikka oli lottovoitto! Sydämentäyteinen kiitos Sinulle ja bändin poitsuille! Nähdäänpä mahdollisesti Tykkimäellä!

 2. Jaana Korhonen says:

  Kiitos aivan ihanasta keikasta Ristiinassa <3 Mikä on se kappale jossa lauletaan että tykkään susta niin et kohta halkean, oli aivan ihana kappale jota en ole ennen kuullut.

  Kiitoksia vielä kerran aivan loistavasta keikasta, olet ihana esiintyjä, ja olen tykännyt sinun musiikista aina ja nyt ensimmäistä kertaa sain nähdä sinut ihan livenä <3

 3. Juha Tapio says:

  Ristiinassa oli todella lämmin ja mukava tunnelma, kiitos läsnäolijoille! Tykkään susta niin että halkeen eli tuttavallisemmin TSNEH tulee lokakuussa ilmestyvälle uudelle levylle, ja se on kyllä sytyttänyt porukkaa jo niillä muutamalla keikalla jolla se on ehditty soittaa. Onpa kiva että kysyit siitä, noiden uusien esittäminen kun aina vähän jännittää…

 4. Jaana Korhonen says:

  No eihän sitä tarvii jänittää, tämä ainakin oli niin sydämeen asti kolahtava kappale kuten kaikki muutkin sinun kappaleesi ja kun sinulla on niin sydämet sulattava ääni. Oikein hyvää kesän jatkoa sinulle ja Bändillesi!!!!!!!!! ja aivan varmasti ostan levyn joka tulee lokakuussa…..

Vastaa